The Stay Home Reading Rush - TBR

április 16, 2020
Instagramon már elmentettem magamnak, hogy ezen a héten lesz ez a közös olvasós kihívás, de ma Emy posztja juttatta eszembe. Gyorsan összeszedtem négy könyvet, amik megfelelnek a kihívás pontjainak. Ezeket kell mától, (04.16.) vasárnapig (04.19.) elolvasnom. Könnyítést jelent, hogy holnap szabadságon leszek, így tényleg az olvasásnak szentelhetem a hétvégémet :)

Mi ez? 
A reading rush egy olvasómaraton, meghatározott időszakban zajlik és megadott szempontok alapján kell könyveket olvasni. Általában nyáron rendezik meg, tavaly én is részt vettem. Most ez egy könnyített, rövidebb formája, ami lehet egyfajta gyakorlás a nyári kihívásra ill. jó figyelemelterelés erre az időszakra.

✓ 1. Olvass el egy könyvet, aminek ház van a borítóján
Sigríður Hagalín Björnsdóttir - A ​sziget
Ezt a könyvet már úgyis hónapok óta halogatom, most itt az ideje. :)

✓ 2. Olvass el egy könyvet ugyanabban a szobában
Naoki Higashida - Hát ​ezért ugrálok
Ez elég rövidnek tűnik, hogy könnyedén teljesíthessem a feladatot - ráadásul ez is szerepel az április terveim között.

✓ 3. Olvass el egy könyvet, amelynek helyszínére szívesen elmennél
Itt kicsit csalok, mert már tegnap este elkezdtem olvasni - végre!! - Joanne Harristől Az epertolvajt. 

Franciaország egy falujában játszódik a történet, amit már a Csokoládé c. könyvében megismertünk és szívesen meglátogatnám.

✓ 4. Olvass el egy könyvet, ami megmosolyogtat
Bosnyák Viktória Tündérboszorkányát választottam ide, egyrészt a rövidsége, másrészt amiatt hogy egy gyerekkönyv - csak lesz benne olyan dolog, ami megmosolyogtat és feldob! :D

A kihívás még kiegészül Instagramos és Twitteres feladatokkal is, ezeken nem hiszem hogy részt fogok venni - de még időben vagytok, ha erre is beneveznétek.

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.