Things I Love Thursday #30

július 23, 2020
- ismét több rövidebb könyvre sort kerítettem, sőt még a héten beneveztem a nyári reading rush olvasómaratonra is. Egyelőre két könyvet pipálhatok ki a tervezett 5 közül, nem hiszem hogy teljesítem az egészet, de jó volt tervezgetni :)
- nagyon kíváncsi voltam Paolo Giordano Járvány idején c. kis kötetére, ami gondolatébresztő volt - bánom, hogy nem olvashattam már márciusban, hogy megnyugtasson - de hát így alakult az élet, a megjelenése így is extra gyorsan történt.
- Ulickaja ismét elvarázsolt - hosszú évek után (kivettem a könyvtárból a Médea és gyermekei kötetét), teljesítettem a havi Agatha Christie adagomat és végre elkezdtem Deborah Feldman memoárját - a belőle készült Netflixes sorozatot tavasszal már láttam
- megnéztük hétvégén az Eurovíziós filmet - eszement, de elröppent a 2 óra belőle, voltak benne jó számok, poénok és külön tetszett hogy igazi énekesek is szerepeltek benne
- befejeztem a Kis tüzek mindenütt sorozatot - ahh, újra kell olvasnom a könyvet, mert a sorozat nagyon tetszett és már nem egészen emlékszem minden részletére. Szerintem jó adaptáció született belőle!

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.