The Reading Rush 2020 - várólista

július 19, 2020
Tavaly már megihletett a reading rush olvasós kihívás, gondoltam részt veszek idén is rajta - a várólistámat és az eredményét csak itt a blogon fogom megosztani. Lehetne regisztrálni az esemény honlapján is, külön feladatokat is összeállítottak a vloggerek és az Instagramon 'blogolók' részére ;)

Az olvasómaraton július 20-26 között tart, a megadott szempontok szerint kell olvasni, de a pontokat össze is lehet vonni (és is így tettem több helyen). A júliusi várólistámról a három olvasatlan könyvet is belecsempésztem a pontok közé - jó lenne, ha egyszer sikerülne minden könyvet elolvasnom amit megterveztem a hónap elején :D

A kérdéssort Emy már lefordította, ezt használtam a legtöbb pontnál.

1. Olvass egy könyvet, aminek olyan színű a borítója, mint a születési hónapod ékköve
 A február köve az ametiszt, ami lila - ehhez Amanda Lovelace - The ​Mermaid's Voice Returns in this One verseskötetét választottam, ami már egy ideje a kívánságlistámon volt. Ez a kötet a Women Are Some Kind of Magic sorozat 3. része. 
2. Olvass el egy könyvet, aminek a címe A-val vagy Az-zal kezdődik
Sylvia Plath - Az üvegbura amúgy is szerepelt a júliusi terveim között, a havi egy újraolvasás miatt is sorra szeretném keríteni.
3. Olvass el egy könyvet, amiből készült filmadaptáció
Deborah Feldman - Unortodox c. könyve lesz a nyerő, szintén a júliusi listáról - ezt tv sorozatként láttam, de ennyi csalás talán belefér :D
4. Olvasd el az első könyvet, amit megérintesz
Kiss Dávid: Cigánytelep nyolctól négyig - az olvasatlan Poketjeim közül böktem rá erre
5. Olvass el egy könyvet a házadon kívül 
Sylvia Plath - Az üvegbura - péntektől vasárnapig nyaralunk, ekkor gondoltam elvinni ezt a könyvet, mert utazásbarát, az újraolvasás miatt pedig könnyebb lesz olvasni akármilyen körülmények között :)

6. Olvass egy olyan műfajon belül, amiből mindig is többet szerettél volna olvasni 
 Agatha Christie - És eljő a halál... - szintén egy júliusi terv, történelmi krimi - ebből a műfajból, zsánerből még nem olvastam olyan sokat.
7. Olvass el egy könyvet, ami más kontinensen zajlik, mint amelyen élsz
Deborah Feldman - Unortodox - Amerikában játszódik.


7 szempont 5 könyv, remélem sikerül beütemezni őket :D

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.