XXVI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

március 27, 2019
2019-ben, április 25-28 között, a budapesti Millenárison kerül megrendezésre a 26. 'könyvfesztivál'. Úgy néz ki idén is el tudok rá látogatni, de a korábbi évek tapasztaltaiból tanulva ezúttal pénteken fogok menni.

Alapvető információk:
A pénteki programok közül érdekel:

10.30–12.30 (Supka Géza terem (B épület,” Láthatatlan” Galéria) Könyvtáros Klub: A könyvtár mint alkotótér – kerekasztal-beszélgetés )

10.00–19.00 (G23 Stand) Képregények a Könyvfesztiválon

(és ha nem kellene több órát hazafelé utaznom, akkor még megvárnám:
17.00–18.00 (B1 és B2 stand) NORVÉG DÍSZVENDÉGSÉG - Tabutémák női szemmel – Beszélgetés Marta Breen (Nagyszerű nők) és Vigdis Hjorth (Örökség) norvég írónőkkel, melyet dedikálás követ a B2standon

Sok tervem nincs, a pénteki dedikálások közül se néztem ki senkit, de tudom hogy így is gyorsan el fog telni a nap. Tervezek fotózni, beszámoló(ka)t írni róla, ill. figyelem majd hogy egyes kiadók milyen jóságokkal jelentkeznek majd. Mindig szoktak lenni extra akciók, nyereményjátékok, jópofa reklámcuccok.

Friss megjelenést sem tervezem vásárolni, majd itthonról nyugalomban (+ ne kelljen annyi mindent cipelni hazafelé :D) Mindenképp meg fogom venni az áprilisi friss könyvek közül Robert Galbraith - Halálos ​fehér (Cormoran Strike 4.), és szeretném Moskát Anita - Irha ​és bőr c. új regényét.

Ha először mentek könyvfesztiválra akkor adok néhány tanácsot:
- vigyetek vizet, kaját
- hátizsák! Higgyétek el sokkal kényelmesebb, mint két nylontáskát cígölni a retikülötökkel együtt :D + Pupilla említette a tavalyi bejegyzésemnél - lapos cipő! Nálam ez alap, de készüljetek fel sok sétálásra, bóklászásra ;)
- figyelmesen nézegessétek a kiadók standjait - több helyen vannak extrán akciós könyvek
- a meglátogatni kívánt standok elhelyezkedését érdemes előre megnézni, memorizálni - hatékonyabban tudjátok felfedezni a helyszínt
+ a Millenáristól pár utcányira van a Mammut bevásárlóközpont - kaja, wc, egyéb boltok miatt hasznos ;)

Ti mentek a Könyvfesztiválra? 
Mit szeretnétek megvenni, megnézni?

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.