Repülő Seprű Budapesten

március 28, 2023

Már januárban elkezdtem tervezni az idei könyves programokat, de a bejegyzés nem készült el végül. Az egyik eleme a budapesti Repülő Seprű Élmény és Varázs Kávézó volt, ahova a hétvégén eljutottunk :))

Asztalt jó előre foglaltam a honlapjukon keresztül, biztosra mentem.

Az étterem Budán, a Pacsirtamező utcában található, már messziről kiszúrtam a piros bejáratot. Maga az étterem egy pincehelyiségben van, egy nagyobb és egy kisebb részből áll. Belépéskor már kedvesen köszöntöttek és az aszalunkhoz vezettek. Az étlap remekül hozza a vicces Harry Potteres beszélő neveket, kevesebb étellel operál, de azok különlegesek. Az italválaszték remek, én megkóstoltam a vajsört, ami citrusos - karamellás ízű, elvileg alkoholos ital volt. Kaptam mellé popcornt és egy pillecukrot is. Több alkolholos és mentes verzióból lehet választani - a koktélok mellett vannak sima üdítők, kávé.

Az ételek főleg szendvicsekből és wrapekből állnak, de van spagetti, tojásételek, saláták. Én szárnyas szendvicset kértem, ami sült csirke, zöldségekben egy tortillalapban, mellé finom majonézes kukorica járt. Desszertnek sajttortát ettünk (telihold), házi gyümölcsöntettel. Szívesen visszamennék még végigkóstolni mást is, főleg a kémcsöves - összeöntős italverzió vonz. 

A berendezés nagyon tetszett, a fa padok - boxok jól néznek ki, kényelmesek voltak és persze tele volt minden Harry Potteres reliktivákkal. Hedvig, pixik egy ketrecben, a falakon plakátok - vendégek fotóival, a bejáratnál több méretű talár is volt. A végén persze felvettem egyet néhány fotó erejéig :D

Amikor ettünk, épp egy kislány szülinapját ünnepelték - így egy bűvészelőadásba/ízelítőbe is belecsöppentünk.

Másfél órát lehet maradni, kb egy óra alatt végeztünk úgy hogy kényelmesen megettünk mindent, körülnéztünk, fotózkodtunk. Jó szívvel ajánlom ezt a helyet a HP fanoknak, szívesen visszamennék!

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.