Things I Love Thursday #12

március 19, 2020
- a növények tavaszi ébredését figyelni és fotózni
- visszatérni megszokott könyvekhez-világokhoz: újraolvastam a Bridget Jones babát vár című részt, és elolvastam a márciusra tervezett Agatha Christie adagomat (Egy marék rozs)
- kedden Zita ismét meglepett a csomaggal, amiben már húsvéti csokik, dekor, mosható vattakorong-csomag és persze egy könyv is lapult - bearanyoztad ezzel a napom!!
- mától itthonról dolgozom, ami egyrészt jó - nem mozdulok ki ameddig megtehetem - másrészt rossz, mert felborult a megszokott élet
- ingyenes a Scribd - szeretném a próba/extra ingyenes hónap alatt elolvasni legalább The search of Wondla könyvet, mert Dominika és Heloise is nagyon szerette :)

3 megjegyzés:

  1. Az első képen magnólia van?
    Amúgy élvezd ki, amíg lehet, nálunk egyenesen tiltják a home office-t :D Egyébként azt olvastam, sokat segít, ha pl. ugyanúgy teszel azért egy sétát munka kezdése előtt és a vége után, hogy így azért átmozgasd magad előtte :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, még nem nyílt ki amikor ott jártam :) Mindenképp kell mozognom, de töredékét tudom otthon 'lelépni', ami a kis előírásom. Na majd lesz valahogy, kitartás neked is!

      Törlés
    2. Mivel még nincs kijárási tilalom, azért talán lehet nagyobb sétákat tenni :) Nekem mindenesetre hétvégéken is hiányzik, mert napi 4 kilométereket le szoktam sétálni :D de örülök neki, ez is mozgás. Amúgy otthonra ajánlom a jógát esetleg, van a Yoga with Adriene YT csatorna, már lassan két éve arra nyomom heti háromszor. Vagy Jillian Michaels, őt ismered, azt hiszem, talán régebben beszéltünk róla.
      Köszönöm, próbálok kitartani, csak amikor látom, hogy vonaton, meg a fővároson belül is kb. alig lézeng valaki, olykor elfog a pánik hangulat :/

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.