10 éves a blog!

július 05, 2019
Júniusban már megemlékeztem arról, hogy 10 éves lesz a blog. Még mindig egy kicsit hihetetlen belegondolni, hogy 2009 óta töretlen lelkesedéssel írom. Sokat fejlődtem azóta, változott az ízlésem is, kialakultak hogy mik a kedvenc témáim - zsánereim, de szeretek kísérletezni időnként más könyvekkel - írókkal.

Ami a legnagyobb öröm számomra a bloggal kapcsolatban, hogy barátokra találtam általa, megismerkedtem sok-sok könyvvel és a munkámban is kamatoztatni tudom ezt a tudást és szenvedélyt :) 

Az elmúlt egy évben:
- 214 könyvet olvastam el,
- 260 bejegyzés született,
- már 169-en követtek a blogon
- a belső statisztika szerint a leglátogatottabb hónap az idei május volt
- a legnépszerűbb bejegyzések - már évek óta :D
Keri Smith - Nyírd ki ezt a naplót!
Simon Márton - Polaroidok
Thomas Hardy - Egy tiszta nő (ezt újra is kellene már olvasnom :O)
Stendhal - Vörös és fekete
Szabó Magda - Az ajtó
- a legkedveltebb rovatok: évszakos tervek , a TILT-ek, a Havi zárások és persze a Friss könyvek, ill. egy ideje már a Témázunk csapattal közös bejegyzéseim :)

Van aki szerint frusztrálóan sokat olvasok, de ahogy már tavaly is emlegettem jelenleg még mindig abban az élethelyzetben vagyok, hogy erre tudok időt szakítani - nem von el tőle háztartás/gyerek/stb. Ez egyrészről rossz, másrészről meg most kihasználom ezt a sok 'énidőt'. A munkámban meg jól jön, hogy ennyi és többféle könyvet olvasok - ismerek - ajánlok. 

Köszi, hogy velem vagytok! :*

4 megjegyzés:

  1. Sok-sok boldog blogszületésnapot :) Legyen még sokszor ugyanennyi! Az meg hogy van időd olvasni azzal nincs baj, neked a munkád is a könyvekről szól, szóval te legalább munkaidőben is olvashatsz, és kell is a tudás ahhoz, hogy ajánlj másoknak, úgyhogy no para! Csak csináld úgy a blogot és az olvasást, ahogy neked jó! Ez a lényeg! Meg hogy ragadjon a bélyeg!

    VálaszTörlés
  2. Boldog blogszülinapot! :)))) Éljen a Témázás (is)! :D
    És annyit olvass, amennyi téged nem frusztrál, az a lényeg! ;)

    VálaszTörlés
  3. Köszi csajok! :)

    (Meg kell védenem a munkám becsületét - nem olvashatunk munkaidőben ;) Van sok más feladat, ami kitölti a 8 órát :D)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.