Heti hírek #6

november 15, 2020

Március végétől április végéig vezettem ezt a rovatot, aztán ahogy kicsit könnyebb lett az élet úgy elengedtem. Azt hiszem most ismét jól jönne összegyűjteni a pozitív könyves - kulturális híreket, szeretnék megosztani videókat - online bemutatók elérhetőségeit, ha lesznek. 

Ismét a Poket aktuális bejelentéseivel kezdem, ahogy az első Heti hírek bejegyzésben:
- november 16-27 között 4 kötet is megjelenik:
"🌱Az első kötetet a 100 szóban Budapesttel mutatjuk be.
🌱Ezt követi az Amigos a gyerekekérttel együttműködésben készült szuper kiadvány.
🌱Ezután egy Móra Kiadóval közösösen egy igazi klasszikus kerül az automatákba.
🌱A negyedik könyv pedig egy nagy meglepetés lesz a történelem szerelmeseinek!"
 
Könyvmegjelenések:
Folyamatosan frissítem a novemberi - decemberi megjelenések listáját - van olyan könyv november elejéről, ami előbb kijött, de van olyan ami későbbre csúszott (pl: Eger: Az ajándék; Fry: Héroszok).
 
Hasznos tartalmak Youtubeon:
- jóga, légzésgyakorlatok covid alatt ill. a felépüléskor
- berobbant a magyar booktube, az egyik kedvenc újabb csatornám Zsófié, de érdemes körülnézni - regisztrálni a Magyar Booktube Discordjára is
- különféle fandomok számára készített hangulatteremtő zenés videók - blogbejegyzés írása közben is szoktam hasonlókat hallgatni, ill. karácsonyi készülődés közben is szeretek ilyen több órás zeneösszeállításokat hallgatni
- kreatív fotózás - csodaszép helyszínek, hangulat - Kika videóira is idén találtam rá (ill. az Instagram profilját is érdemes átgörgetni)

Ti miket vártok a következő hetekben?

3 megjegyzés:

  1. Jöhet ez a heti hírek rovat, nekem nagyon tetszik :) A booktubert pedig csekkolom, én most a Pergamenre hányt szavakra vagyok rákattanva, jelenleg ezt "darálom" :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a visszajelzést, szeretném folytatni! :)) Nekem most épp BatLibrary a kedvencem, nagyon összeszedettek a videói - és különleges ízlése van, a nem a tucatkönyveket olvassa :D Nalinát is ajánlom, ő főleg történelmi könyveket olvas, de van persze más is nála.

      Törlés
    2. Köszi, megpróbálom megjegyezni, bár lehet, hogy valamikor rád írok emiatt :D

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.