Things I Love Thursday 42

Egy rövidebb hét, több rendelés (mennyi pénzt elköltök te jó ég :D) és ma kezdődik az őszi szünet!
 • visszatérni egy régi-régi kedvenc sorozathoz - a múlt pénteken megérkezett Anne Rice legújabb Vámpírkrónikája hozzám, a Lestat herceg
 • olvastam egy bájos francia kisregényt is, és apasztom a saját vásárlásokat (ma befejezem Ian McEwan Idegenbenjét is)
Az a középső rózsaszín izé arcradírpárna az ebayről
 • book24 megint nagyon gyors volt, anyukámnak rendeltem meg Nyáry Krisztián legújabb könyvét, és 24h-án belül megjött! 
 • könyvet rendelni 70%-al olcsóbban :D (bookline outlet, és végre megrendeltem a legújabb - Petőfis színezős - Könyves Magazint
 • több hónap kihagyás után újra előszedtem a kis kettlebellt, most a szünetben akarok többször tornázni, bár a vasárnapi után több napos izomlázam van-volt, igen elszoktam tőle :(
 • első InStyle magazinom ajándék Astor lakkal (meg Joyyal)
 • salátás szendvics
 • új finom illatú dezodor (Rexona - végre egy deó ami van annyira jó mint a Dove :D, sőt az illata jobb)
 • őszi szünet iinnnndullll
 • visszaváltottam a normál blogsablonra, mindig megunom a csillivilliket :D
 • ma megjöttek a kedden rendelt Moyra lakkjaim - másik blogon majd írok róluk ;)

 • ma voltam a könyvtárban egy órát, ezeket hoztam haza - instagramon már kifejtettem, hogy nem vagyok normális a betervezett saját könyveimen kívül még ennyit magamra zúdítok (+ magazinok, szakdoga és beadandóírás). Na mindegy, Mondianok rövidek amúgy :D

Megjegyzések

 1. Megragadom a képek lényegét: azt hiszem ugyanilyen piros lakkom van, és imádom :)
  Amúgy ugyanígy vagyok, mint Te, azaz itthon vannak az olvasatlanok, de a könyvtáras beiratkozásom óta soha nem jövök onnan haza üres kézzel még akkor sem, amikor elviekben csak beszaladok visszavinni egy-egy könyvet :)
  Van új Könyves Magazin? De jó, akkor szombaton majd igyekszem lecsapni rá és akkor könyv mellett olvashatok magazint is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az Astoros? :) Az nekem is tetszett, egy rétegben is jól fed és jó kis duci ecsetje van, amivel könnyű volt felkenni.
   Olyan megnyugtató ott böngészni, nem? Engem teljesen kikapcsol, hogy egyedül bóklászom a polcok között.
   Igen, nem is tudom mikor jelent meg, lehet már szeptember végén.

   Törlés
 2. A magazinokat a lakkal én is megvettem és valóban megérte. A lakk színe gyönyörű, gyorsan szárad, egy bajom van vele, mindenhol csíkot hagy pl. papírokon, ahogy lapozom, forgatom őket. :) A könyvtárba én is általában csak visszaviszem a könyveket, de mégis egy nagy kupaccal jövök el, így a körforgás megállíthatatlan. Kellemes őszi szünetet! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Néztem a Rossmannban 9-1000 ft ez a lakk, így tényleg megérte :)) Na igen, a piros-bordós lakkjaimmal így vagyok én is, na meg a sötétkék is ilyen, de fedőlakkal (amire most nagyon rákaptam) nem kopik annyira ott sem.
   Ördögi kör :)
   Köszönöm! :)

   Törlés
 3. Jó szünetelést neked! :) Olvass sokat meg ilyenek, látom, van mit. :D Én már alig várom, hogy elolvassam a könyvtárijaimat, (főleg hogy lejárt az összes...), aztán szemezgethessek a polcról meg a kindliről, novemberben jön még két kedvesség a Scolartól is, meg előrendelések meg minden, úúúristen :) Nehéz az olvasó nők élete :D
  Erre a Nyáry Krisztiánra kíváncsi vagyok, már megjelenése óta, de közben látom, hogy azóta még egy könyve megjelent, gyors a fickó :)
  Szép a piros lakkod is, tuti jobb, mint a Rimmel csomagos, ami nekem van és kb 10 óra múltán lepattogott... Most vettem egy gyönyörűséget a Müllerben, Misslyn márkájú, nem volt vmi olcsó, de gyönyörű sötét türkiz (asszem erre mondják, hogy teal) rengeteg csillámmal, és már 2 napja bírja rajtam, ami nálam óriási eredmény :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, meglesz :D Bizony, túl sok az új megjelenés!
   Astor nem rossz, tényleg gyorsan szárad, de nem annyira tartós.
   Misslyn? Még nem hallottam róla, inkább nem nézem meg, elég új lakkom lett most :D

   Törlés
 4. Akkor nem vagyok egyedül a letisztult sablon iránti vágyammal. :) Szerintem annyit fogok tenni a téli időszakban is, hogy a narancsos színeket lecserélem kékre. :)
  Én is a hónap végén veszem megint észre, hogy basszus, mennyi mindent vettem. :D Megint el kéne kezdeni írni, mire költök egy hónapban, hátha az segítene egy kicsit visszafogni magam...
  A képek alapján tényleg klassz kis napjaid voltak. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, a kevesebb több, rá kell jönnöm :)
   Én fel szoktam írni a határidőnaplómba, előtte évben meg egy jó kis könyvet használtam (Háztartáskönyv - Corvina Kiadótól), amiben szépen le lehet bontani mire mennyit költesz.

   Törlés

Megjegyzés küldése

na ehhez szólj hozzá ;)