Ralph Lazar · Lisa Swerling - A ​boldogság

december 07, 2016
Hetek óta kerülgettem a könyvtárban ezt a könyvet, annyira kis cuki volt, muszáj volt hazahoznom és belemélyednem!

Most egy kicsit utánanézve jöttem rá, hogy én már tumblrön láttam korábban a szerző házaspár rajzait - azok is végtelenül egyszerűek és az élet mindennapi apró örömeit ragadják meg. 

A rajzok először a Facebookon jelentek meg, később kaptak könyv alakot - és azóta már megjelent több témában is (szerelem, barátság) hasonló kiadványuk.

Ebben az élet olyan apróbb-nagyobb örömeit mutatják meg nekünk, amik boldogságot csempészhetnek a napjainkba. Nagyon vidám ez a kis könyv (kezdve a domináló sárga színtől), az kis rajzokig. Tele van életszeretettel, humorral. 


Persze a házaspár nem minden pontja érvényes mindenki életére, de könnyen tovább lehet gondolni és megalkothatjuk a saját listánkat is. Ha az ember figyel az olyan kis apróságokra, amikről ebben a könyvben is olvashatunk, akkor sokkal szebbek lehetnek a napjai.  Vegyük észre mindenben a szépet, a boldogságot meg lehet találni akárhol ha figyelünk ;) Ezért írom én is a Tilt-eket, mert az a szemlélet is erről szól.


Ajándékba tökéletes ;)

4/5

Kiadó: HVG
Kiadás éve: 2015
Eredeti cím: Happiness is...
Oldalszám: 272
Ár: 2500 Ft
Borító: 5/5

Fülszöveg:
A boldogság…kipróbálni valami újat, buborékot fújni, horkantani nevetés közben, az eső illata, behúzódni egy meghitt kávézóba, beletalálni a szemeteskukába.Legyen az kicsi vagy nagy, régóta várt vagy váratlan, nap mint nap számtalan dolog történik, ami örömöt okoz. A bájos illusztrációk segítségével idézd fel ezeket a pillanatokat, és fedezd fel az újakat! Lisa Swerling és Ralph Lazar illusztrációival.

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.