Ilvermorny

december 30, 2016
A molyon a karcok közt böngészve egyre több hasonló képet láttam, és nem tudtam mit takar az ismert roxforti házak mellett található többi név. Aztán egy komment alapján rájöttem, hogy a Pottermore oldalra (aminek az indulás óta a tagja vagyok, csak az utóbbi pár évben nem látogattam) felkerült egy új házbeosztási lehetőség, az észak-amerikai Ilvermorny varázslóképzőé. Innen nem volt megállás, kitöltöttem a tesztet és az ábrán látható Horned serpent házba kerültem a Hollóhát mellett :) 

A Puliwood oldalon találtam egy fordítást a Pottermore-on szereplő történetről, amiben megtudhatjuk ki alapította meg Észak-Amerika egyetlen varázslóiskoláját, milyen új varázslényekkel találkozhatunk náluk.
A történet:  1., 2. és 3. része.

Nem is értem, hogy az utóbbi fél évben miért nem futottam bele korábban hírekbe erről az új elemről a Potter-univerzumból?!

Készült egy animációs videó is a történetről (ami eléggé hasonlít a HP7-ben a három testvér meséjére).


Kíváncsi vagyok a későbbi 'Legendás lények' filmekben mennyire kerül majd szóba ez az iskola.
Hallottatok erről valamit? :)

3 megjegyzés:

  1. Szóba került már az első Legendás lények filmben is. Queenie és Newt nem is értett egyet azügyben, hogy melyik a jobb iskola. ;) (Én Thunderbird vagyok egyébként :D)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg élcelődnek rajta Queenie és Newt. :) Azt mondja Queenie a Roxfortra, hogy "rosszfort". (Hogwarts - Hogwash) :D És persze mindketten a saját iskolájukat tartják a lgejobbnak.

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.