Things I Love Thursday #16


❦ Az elmúlt hét egyértelműen legjobb pontja a szombati pesti bloggertali volt! Katacita kezdeményézése összejöttünk Nikkinccsel, Pupillával és Nitával :) Jókat kávéztunk, beszélgettünk, nevetgéltünk és életemben először ettem thai kaját is, Nitának hála! :) 
Egy könyvet is vettem, Sally Gardnertől A hold legsötétebb oldalát, az öcsém szülinapjára szánom, de lehet előolvasom neki :D Nagyon jó volt kiszakadni a hétköznapi rutinból, feltöltött ez a nap, köszi lányok!

❦ A héten volt még egy kávézós-csajos beszélgetésben részem, a stresszes munkanap után ez teljesen ellazított, pedig csak kávét ittam :D
❦ Jött egy új könyv is, amit már persze el is kezdtem :)
❦ Megvettem az Essence új körömlakk kollekciójában az egyik darabot - megláttam Facebookon és beleszerettem a színeibe, na meg még körömerősíti hatása is van? Nem hiszem, de ezek a halvány pasztellszínek imádnivalóak! :D
❦ Újra tornáztam, és terveim szerint heti kétszer minimum fogok (Jillian Michaels 30day shred programját kezdtem el újra).
Szakdoga - finish, a terveim szerint jövő héten kinyomtatom és valahol beköttetem :D

Megjegyzések

 1. A szombat szerintem is egy nagyon jól sikerült nap volt :) Jó sokat nevettünk és tök jó, hogy összejött végül :)
  Szép a színe ennek a lakknak, ez akkor új kollekció?
  Hajrá szakdoli, jó lesz túl lenni rajta. Engem baromira idegesít, hogy nem tudok miatta könyvet olvasni (idő és energiahiány). Lesz mit pótolnom a nyáron :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Meg kell majd ismételni! :) Ősszel valamikor?
   Igen a körömlakk ez: http://www.essence.eu/hu/termekek/koeroem/koeroemapolas-javitas/e/product/colour-care-strengthening-nail-polish-01/

   Kéééész, hajrá neked is, engem is stresszelt, vagy ha olvastam akkor bűntudatom volt, hogy miért nem azt írom :D Na azért hamar túllendültem rajta.

   Törlés
 2. Nagyon jó volt a szombat! :) Úgy örülök, hogy összejöttünk, a kv-k is finomak voltak, meg a thai kaja is nagyon! :))) És szuper volt élőben is beszélgetni! :)

  Hajrá a szakdogával, hamarosan vége!
  Hehe, Kata fánkja befigyel a képen! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igeen! :))
   Jövő héten nyomtatom - köttetem :D

   Törlés
 3. Szuper volt a szombat, és örülök, ha újdonságot mutathattam neked a thai kajával. :) Remélem sikerül még ilyen találkát összehozni! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

na ehhez szólj hozzá ;)