Havi zárás - Október

október 31, 2018
Most kivételesen nem érzem úgy, hogy gyorsan eltelt az október! Tudtam, hogy egy kicsit más, nehezebb hónap lesz mint a megszokottak - de a végén azt mondom nagyon jól alakult minden, és még az olvasmánylistámra sem panaszkodhatom! :D
Szerencsére visszafogtam magam a szeptemberi zsákmányolások után - 'csak' 4 könyv került hozzám (és mindegyik 1000 Ft alatti áron :D).
  • Elena Ferrante: Nő a sötétben
  • 100 szóban Budapest 2018+
  • Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg
  • Jeanette Winterson: Gubancrom

Olvasmányaim: 17 db
Olvastam új megjelenéseket, régebbi várólistás elemeket, Agatha Christie könyveket és még tart nálam a Frida-láz (3 albumot is kivettem a könyvtárból a témában). Az októberi listámról egy híján mindegyik könyvet elolvastam, ami teljesen meglepett :) 

Nagy meglepetés volt az Evelyn hét férje, Vesalius titka, az Éjféli iskolák. Sejtettem, hogy tetszeni fog Jodi Taylor időutazós sorozatának harmadik része, Coco Chanel regényes életrajza, a Budapestről szóló rövid írások és A csoport.
Csalódás volt viszont Neil Gaiman sorozata, a Köztesvilág; sajnos a Bűbájos gyilkosok, A szárnyak szava és Hollósi Nikolett által szerkesztett Kahlo könyv is.

Szinte minden olvasmányomról írtam bejegyzést (volt ahol több könyvről írtam egyet), újra megnéztem milyen sorozatokat szeretnék olvasni/folytatni, és folyamatosan frissítettem a novemberi megjelenések bejegyzését (nagyon sok jó könyv jön!! :D).

Az októberem nagyon aktív volt minden téren: olvasmányok, őszi élmények, utazások. A november is hasonló lesz - szakmai szempontból egy kicsit nehezebb, viszont nagyon várom a sok új megjelenést. 

A többiek októbere:
Nita, Pupilla, Amadea, Nikkincs, Szilvamag, Heloise, Dóri, Sister

5 megjegyzés:

  1. Mindig elképeszt, hogy amikor elolvasol egy könyvet meg is írod hozzá a posztot. Annyira jól csinálod, én is szeretnék erről példát venni. Persze a valóság az hogy 10 poszt vár piszkozatban, de sebaj :D Egyszer én is eljutok erre a szintre. Szuper könyveket olvastál, és igazán jó hónapod volt! Gratula :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :D
      Van amikor olvasás közben már elkezdem írni a benyomásaimat, és nálam azzal lesz teljes a könyv befejezése, ha írok róla posztot, vagy csak molyra egy értékelést :)

      Törlés
  2. Ejha, 1000 Ft alatt a Ferrante? Nagyon jó kis zsákmány!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony - köszi, nagyon megörültem neki én is! :D

      Törlés
    2. Én is erre kaptam fel a fejem, nagyon jó vétel volt. :)

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.