Things I Love Thursday #42

október 19, 2018
még több kép
(A heti tilt késének az oka, hogy tegnap este értem haza Kecskemétről és nem volt lehetőségem blogolni.)
- hétvégén a Glamour napokon vettem néhány apróságot
- hétfőn Kecskemétre utaztam egy tanfolyamra (csoda volt, hogy se odafelé - se visszafelé nem késtem le a csatlakozásaimat, persze késések voltak hogy meglegyen a vérnyomásom - kösz MÁV..., de útközben hazafelé beszélgettem egy kedves hölggyel a zónázó vonaton :)). Megismerkedtem sok kollégával, tanultam-hallottam új dolgokat - egyszóval nagyon pozitív volt ez a négy nap!
- Kecskemét a legszebb arcát mutatta: rengeteg szép park és zöldövezet jellemezte a fő útvonalaimat (vasútról befelé, ill. a Szabadság tér lett a kedvencem), az időjárás tökéletes volt - a könyvtárból is nagyon tetszett amit láttam, de majd novemberben járjuk be teljes egészében. A szállásunkat tudom ajánlani (Fábián panzió ;)). A Malom plázában a Tiger lett az új kedvenc boltom - magamnak nem vettem semmit, de ajándékba szuper dolgokat találtam ... na majd novemberben újra körülnézek!
- Jeanette Winterson Gubancromját találtam meg a könyvtár melletti antikváriumban potom pénzért - így egy szerzeménnyel bővült az októberi listám.

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.