Havi zárás - Május

május 31, 2018
Májusban sem fogtam vissza a beszerzéseimet - igaz egy könyv még áprilisi megbeszélés eredménye volt, de a hónap elején több spontán vásárlást elkövettem :D Látszik, hogy rákaptam a versekre; a Brooklynt szerettem volna a polcomon tudni (és újraolvasni), A medve és csalogány pedig egy garantáltan hozzám illő olvasmány volt. Végülis jó aránnyal zárhatom a hónapot e téren, mert mindet olvastam - 3-at korábban :)

Katherine Arden: A ​medve és a csalogány
Ferencz Mónika: Hátam mögött dél
Závada Péter: Ahol megszakad
Závada Péter: Mész

Olvasmányaim: 21 könyv
A májusi terveimnek nagyjából a felét teljesítettem, a nagy tavaszi olvasmánylistát buktam persze megint (4/10) :D

Ez a hónap a verseké volt: 6 kötetet olvastam el, a legjobban Mizsur Dániel és Bende Tamás kötetei nyerték el a tetszésem.
Az olvasmányaim ismét változatosak voltak - a kedvenc műfajaimból olvastam: fantasy (A medve és a csalogány, Gyülekező árnyak); regényes életrajz (Rejtély az Orient Expresszen); humoros - könnyed scifi (Visszhangok szimfóniája); szépirodalom (Az utolsó aratás, Gustav-szonáta, Bádogember; ifjúsági - ya (A fülemüle erdő titka) és ismeretterjesztő (Sisu, Szeresd a bőröd). 

Szinte mind nagyon tetszett, de volt néhány ami csalódást okozott: A föld alatti vasút, Esznek-e a halottak epertortát?, ill. több verseskötet.

Összességében nagyon aktív hónapot zárhatok - és júniusra is hasonlóképpen tervezek - rengeteg újdonság, vagy régóta tervezett könyv vár a polcomon. Na és jön a könyvhét a maga izgalmas megjelenéseivel!

A többiek májusa:
Nita, Heloise, Nikkincs, Amadea, Sister, Pupilla, Szilvi

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.