Things I Love Thursday 43

október 29, 2015
Szüneeet - nagyon jó volt az elmúlt hét, hogy szinte minden apró tervemet megvalósítottam, de nem feküdtem itthon egész héten, minden napra volt valami programom.
  • Olvastam sokat, a múlt heti könyvtári zsákmány nagy részét igaz hogy visszavittem, hogy ne stresszeljem magam velük, de befejeztem Mindenemet végre (-1 várólistás :D )
  • Sütöttem- zabpelyhes kekszet (nem lett szerintem annyira jó, szétesett az egész), elkészítettem Katacita psl szirupját (sokáig nem tesztelhettem, mert párom véletlenül kiöntötte :D), helyette csináltam PSL fűszerkeveréket - hááát oké, van ilyenem is, de nem vagyok elájulva tőle, és készítettem tiramisut. 
  • inspirálódtam Farkas Lívi videóival
  • foglalkoztam a szakdogával, de itthon ez nehezebb mert inkább állok neki mosni, meg blogposztokon agyalni mint ezzel foglalkozni :D
  • kedden fotóztam egy kicsit, utána beültünk egy hamburgerre (nem a Mekibe :D)
  • Ma lecsaptam a Dm Lifebook hatridőnaplóra (100 pont és 1000 ft és gyönyörű, vidám :) )
  • megjött a booklineos rendelésem - színezhetek Petőfit én is 
  • újabb kávézós-beszélgetős találkozó :)

5 megjegyzés:

  1. Jaj Dóri, ezt nem kellett volna látnom. Most mehetek a DM-be ezért a Lifebook-ért, nagyon megtetszett :)
    A heti könyvtárazásban én is most csak visszavittem, nem hoztam ki újabbat. Én Via barátos posztján gondolkoztam el, hogy jelentkezem én is, örülnék új ismeretségeknek, klassz ötlet volt ez tőle szerintem.
    Látom, Te is Freiben voltál :) Kááááávéééé :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor másik blogra ne nézz át, ott még videó is van róla :D
      Igen, szerintem is!
      Bizooony, lassan végigtesztelem a kávéikat :D

      Törlés
    2. Azért átnéztem, de közben már meg is vettem :) Még nem tudom mire és hogyan fogom használni, lehet h csak olyan kis naplóféle lesz majd a napi jó dolgok feljegyzésére, mert a Bomo Artos határidőnaplómat nagyon szerettem idén és szerintem jövőre is olyat veszek majd.
      Hajrá kávétesztelés, én is szeretek újak megkóstolni :)

      Törlés
  2. Cuki ez a határidőnapló! Ha nem lennék Moleskine-fetisiszta, rá is vetném magam! Tök jó, hogy csináltál róla videót is!
    milyen a Garnier testápoló? Szerintem kb 10 éve nem vettem tőlük ilyen terméket, de állandóan testápolót vadászok, mert sosem vagyok megelégedve egyikkel sem, háklis katacita.
    Ohh sajnálom hogy ilyen szomorú véget ért a PSL szirup :D lehet kéne csinálnom megint nekem is... bár mostanában inkább teázom.
    Via videóit én is megnéztem, a hangouts főleg tök jó volt! Jó kis szombat esti program :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyi vlogot néztem mostanában, hogy megihlettek :)
      Hát nem tudom mennyire feszesít, de lelkiismeretesen használom minden este, talán majd lesz eredemény. Az illata citromos, jó, gyorsan beszívódik. Más váltázosást még nem tapasztaltam.
      Gyümölcslés üvegbe öntöttem bele, ő meg hajnalban, kómásan azt hittem megromlott a lé, és lelkiismeretesen kiöntötte :D

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.