Semmi lány | Nyereményjáték

február 09, 2021

Hétvégén, február 14-én lesz a Nemzetközi Könyvajándéknap, ehhez idén én is tudok kapcsolódni a Metropolis Media Kiadó jóvoltából. 

Nemrég jelent meg Jodi Taylor romantikus sorozatának folytatása, a Nem semmi lány, amit nemsokára el is kezdek olvasni, most az első részt nyerhetitek meg tőlem ;)

"Tetszett ez a történet, ami igazából egy érdekes chicklit, egy cseppnyi mágiával (...) Nagyon élveztem Jenny csetlését-botlását, csipkelődését Russellel, na és a helyszín is vitt mindent. Szeretem az ilyen testi-lelki és környezetbeli fejlődésről, építkezésről szóló történeteket és ez pont ilyen volt. (...) Ajánlom ezt a regényt azoknak, akik egy könnyedebb, szórakoztató, de nem bugyuta chicklitet, fejlődésről szóló könyvet keresnek! (Illetve akik szeretik a lovakat, azoknak is kedves történet lesz ;))"- bővebben a bejegyzésemben

A játék időtartama: 2021. február 10-14

A játékban való részvételhez töltsétek ki a Rafflecopter* dobozban található két kérdést: Instagram vagy blog: Melyik felületemet szereted/ismered jobban? és Honnan találtál rá a blogra? Instagram, moly, vagy máshonnan? Írd meg nekem! :))

Nem feltétel, de örülök neki, ha a blog rendszeres olvasója leszel, és/vagy követsz Instagramon.

* Facebook profillal vagy e-mailcímmel tudtok bejelentkezni - gondoltam így nagyobb kör tud játszani, mintha csak Instagramon futna a játék ;)

Elküldeni csak magyarországi címre tudom - postával, vagy Foxpost csomagautomatával, a nyertessel egyeztetve. Szombathelyen át tudom adni személyesen is.

Ha a nyertes nem jelentkezik 72 órán belül - újrasorsolok.

a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.