Things I Love Thursday #36

szeptember 05, 2019
- csütörtök délután megnéztük a moziban Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot, ami nekem nagyon tetszett (még ha a legvéresebb jeleneteket nem is mertem nézni)
- pénteken kikerült a legújabb Témázunk bejegyzés, amiben borítót terveztem - sok kedves kommentet kaptam ezekre a kis tervekre, aminek nagyon örültem. Van még bőven hova fejlődnöm kiadványszerkesztés - illusztrálás terén, de szeretek folyamatosan tanulni.
- befejeztem a Csernobili imát, ami mondhatom hogy egy várólista veterán volt, mert kb 2015 óta egy tervben volt
- az évszak és hónapváltáskor mindig sok bejegyzésötletem van: ezek közül nagyon szerettem írni a TOP5 Nyári könyveket, és a Film vs. Könyv bejegyzést
- a héten kiolvastam a magyarul megjelent Elizabeth Strout könyveket és most várok :D
- tegnap a Netgalley-n böngészve találtam egy cuki, őszi, boszorkányos képregényt - most ezt olvasom, szeretnék majd róla bejegyzést is. ill. hogy kicsit fejlesszem magam havonta egy angol könyvet elolvasni - ennek nem csinálok külön kihívást :D, de nem is lenne rossz ötlet.
- az újraolvasással is haladok ám - Instagramon vasárnap a többség (nem sokkal) a Sosehol újrázásra szavazott, így ezt el is kezdtem. Nagyon sokat felejtettem, így majdnem olyan mintha egy új könyvet olvasnék, csak tudom hogy jó lesz :D

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.