Booktuber ajánló

április 02, 2018
Négy éve írtam utoljára a magyar booktuberekről, azóta engem teljesen beszippantott a különféle magyar vloggerek munkássága és élete. Szerencsére több új könyves videós is feltűnt a 'piacon', akiket többé-kevésbé rendszeresen követek. Mutatom őket:

Dominika, akit tumblren, instán már több éve követek - Just A Bookish Soul néven indított tavaly év végén egy booktuber csatornát. Ő külön kedves a szívemnek, mert ő is könyvtáros :) Ezen kívül szeretem a videói (és képei) látványvilágát, és persze mindig találok valami érdekes könyvet nála - vagy épp lebeszél valamilyen hypolt könyvről (ez is fontos! #végtelenvárólista).

Dottya - akinek nagyon friss a csatornája, 3 hete töltötte fel az első videóját. Molyról már 'ismertem', de örülök, hogy nekivágott a videózásnak. Lenyűgöző könyvespolcai vannak, a stílusa is nagyon tetszik - okosan, viccesen beszél a könyvekről.

Matilda - szintén egy 'újonc', az ő ízlése távolabb áll tőlem az életkorából adódóan, de megnéztem már pár videóját komfortzónatágításként jól jön néha.

Zsófi és Blanka, vagyis a Cover Maniacs csapata - velük még tényleg csak ismerkedem, de tetszett az a pár videó amit feldobott a YT eddig tőlük :)

Ti milyen magyar booktubereket néztek? 

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.