Things I Love Thursday #2

január 14, 2016
A második hetem már nem annyira shiny-happy, mint az első - elkapott a nátha, holnap lesz az első vizsga idén, de nem rívok, mert áttekintem minek örültem a héten:
✽ pénteki napom: voltam fodrásznál, lett állig érő hajam /az egy másik dolog, hogy most már kicsit bánom, mert sok vele a macera :D/, elmentünk párommal ebédelni és kávézni, megjött egy szépségcsomagrendelésem, lövettem egy új fülbevalót - 'new year, new me' meg a hasonló bullshit duma, de néha tényleg kell a megújulás
✽ új kávéfőző (elkunyeráltam szüleimtől (Y). G.A.T márkájú- két személyes, és színes! és finomabb kávét készít, mint a kis egyszerű egyszemélyesem :))
✽ Virginia és Vanessa könyvet elolvastam a januári listámról, most meg ennek hatására egy újabb vcs-sbe kezdtem (A pille halála), két könyvet elolvastam angolul (az egyik ez a képregény volt, a másik egy minikönyv a mindfulness praktikákról)
✽ még mindig nem vettem könyvet és nem is akarok ebben a hónapban :D
✽ tejszínhabos kakaó/ tejszínhabos kávé kakaóval a tetején, maradék szaloncukrok és csokiesernyők - torna nem fér a programomba persze

7 megjegyzés:

  1. Idén még én is csak egy könyvet vettem, és most annyira nem is vágyom újabbra. :)
    A hajad a képen nekem nagyon tetszett, amúgy meg biztos gyorsan megnő akkorára, hogy könnyebb legyen vele foglalkozni. :)
    Közben látom, hogy a másik blogon válaszoltál, hogy annyira nem nagy szám a Mindfulness. Amúgy most tök rá vagyok pörögve erre a témára, de egyelőre nem találtam olyan könyvet, ami érdekesnek tűnik, van magyarul egy Tudatos jelenlét (meg egy munkás verziója), de belenéztem a könyvesboltban, és annyira nem tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arra jó ez a január, hogy apasszuk az eddigi könyveket, már a 3.vcss könyvemmel szemeztem, de Harry beelőzte :D
      Köszi, fura volt nagyon, meg az hogy szinte minden reggel kellett valamit igazítanom rajta, mert hátul elfeküdtem. De tényleg hamar megnő majd.
      Hát ezt a könyvet annyira nem ajánlom, mert érdekes ez a téma de ez túl kevés amit ír, plusz van benne pár testgyakorlat, de az nem tetszett h csak leírja, lehetett volna több ábra.

      Törlés
  2. Amúgy igen, a rövidebb hajnak az a buktatója, hogy több a macera vele. Amikor nekem is olyan volt, állandóan be kellett szárítanom, hogy álljon valahogy, Most ha nincs hozzá kedvem, akkor konyt, vagy valami fonás és szevasz :)
    Úgy látom, hogy a kávéfőző most közös pontunk: én is rendeltem magamnak egyet, egy Dolce Gustót (Guszti névre hallgat majd :D), az első kapszulás gépem.
    Jól kezdjük a januárt, hogy nem remeg a kezünk könyvekért :) Én fogyasztom szépen a vcs-t és a karácsonyi könyveket és tök jól elvagyok velük. Szerintem a Selyemhernyó folytatása lenne az amire elcsábulnék, bár még nem hallottam róla, hogy mikor jön ki magyarul.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, most meg alig tudom összekötni, kihívás elé állítottam magam :D Ohh Guszti, én is szeretnék majd egyszer, biztos nagyon finomat főz!
      Na igen, szerintem feb.-márciustól már lesznek gondjaink!

      Törlés
  3. Azt mondják az ilyen kávéfőzők az igaziak! :D :D Tök jó, hogy ilyen sárga, kis retro. :) :)
    Én sem akarok könyvet venni ebben a hónapban. :) Szerintem menni is fog, tök észrevétlenül elsuhant már a hónap fele így is. :) (még ha valami bookdepós vétket el is követek, meg se érkezik februárig :D :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erős, finom kvt főznek és az olaszok főleg! :D
      Na ja, örülök hogy így repülnek a hetek, rem a téli idő se marad sokáig.

      Törlés
    2. Nekem dugába dőlt félig a tervem ma, mert megjött a Half the World, de mondjuk nem vásárlás, hanem reci. A zsákmányokat és a könyveim számát mindenesetre gyarapítja. :D

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.