Things I Love Thursday 18

május 07, 2015
♒ a péntek az új szombat, avagy szüleimnél ebédelős, délután takaró alatt teázós-olvasgatós nap :)
♒ a hosszú hétvégén több olvasnivalómmal jól haladtam - Stallot befejezetem, kiolvastam az új Éva magazint, két könyvtári verseskötetet (Szabó T. Anna), és a Gyilkosság világvége előttnek a háromnegyedével is végeztem. (Az utóbbi hónapokban nagyon sokat olvastam, meg posztoltam is, pedig lassan a vizsgákra kéne koncentrálnom. Meg nyáron németet kéne tanulni....ehh. :) )
manikűr: készítettem lilás-virágosat, vasárnap fekete-lilás/fehéres mintás géllakkot 'kaptam'
orgona mindenhol - kétszer is kaptam
♒ napsütésben-melegben-virágillatban a szabadban olvasni.
Valahogy az idő is jobban megy mostanában, hogy jó idő lett. Az év eleji hónapokban nem győztem össszeírni a programokat, hogy miket várok, hogy ne depizzek be az időtől, most meg csak repülnek a napok. Ti hogy vagytok vele?
♒ Serical latte tejproteines hajpakolás - isteni vaníliás-tejes illat, és nagyon puha lesz tőle a hajam és nem zsírosííít :D
♒ visszafogott Joy-napi bevásárlás - igazából csak a Rita Orás bájos világos-lilás lakkot vettem, meg a fogkrémet a kuponnal, (ezen kívül elköltöttem még 4000 ft-ot a rossmannban meg dm-ben, de csupa hasznos terméket vettem :D tusfürdő, kézfertőtlenítő - áttöltöm majd a kis flakonomba, jobban megéri mint 700-800-ért a Higeen meg hasonlók, stb. Viszoooont holnap elvileg tescoból jön majd egy szuper könyv haza, majd meglássátok ;) Érdemes körülnézni a toplistás könyveiknél.

6 megjegyzés:

  1. Imádom az orgona illatát! :) És a szabadban olvasást is. Igazad van amúgy, a sötét és hideg és bezártság elmúltával valahogy meglovasodott az idő is, és basszus mindjárt június lesz :O :O
    én meg már odáig be vok táblázva melóval is, és egyéb programokkal is.
    Az Éva magazint én is járatom, tök jó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye?? (csak az a baj, hogy olyan gyorsan lesz megint akkor ősz-tél is :D)
      Nekem meg most nincs annyira program, mmint mozi, vagy ilyesmi, csak úgy elvagyok :D
      Idén kezdtem el, igaz hogy sok gyerekes-szülős téma nem érdekel, de igényes magazin, azokat meg szeretem.

      Törlés
  2. Szerintem én vagyok akkor az egyetlen, aki nem szereti az orgonaillatot :) meg a gyöngyvirágot se.
    És hogy tovább negatívkodjak (:D), direkt Évát vettem Joy helyett a kuponok miatt, és a legizgibb dolog, amit találtam benne, az a sudoku volt. Biztos mondjuk fáradt voltam a nagy bevásárlás után :) Vagy csak túl magas a gyerek-anya kontent, és ez a bajom.

    Az a fekete mintás géllakk állati jó! És a Rimmel lila is nagyon szép!
    Hú, kíváncsi vagyok, milyen könyvet veszel a teszkóban, azokat mi meg se néztük.. tegnap kitekertünk végül, de nekem csak 2 póló lett (azt pont nem akartam venni), de a pasinak legalább bevásároltunk, ez is valami, és valami 7000 ft-tal kevesebbet fizettünk hála a Joynak (vagyis Évának) Meg a Müllerben is garázdálkodtam, meg holnap a Rossmannban is fogok :P Majd szerintem kerekítek egy haul posztot belőlük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kis kihúzó :D Amúgy Joyt én is utálom, annyira nincs benne semmi értelmes, csak reklám meg szép képek, szerencsére Éva jön, és ahhoz megkaptam én is előfizetőként a kuponokat.

      Köszii :)) Nekem most ruha nem lesz, elvileg egy könyv, meg a tegnapi dm-rossmannos ámokfutás. Jóóó, kíváncsi vagyok mindig azokra a posztokra (ötleteket vadászok :D).

      Törlés
  3. Én is pont úgy érzem magam, mint te, mióta tavasz van, csak úgy repülnek a napjaim! Valószínűleg ez köszönhető annak is, hogy egyre több a programom, és végre jobban érzem magam a bőrömben. :)
    Úgy látom a Joy napokon mindenki vett szinte Rimmel lakkokat, én is, nekem nagyon tetszenek, már öt szín megvan ebből a kollekcióból, ami nálam kész csoda. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor ez egyetemes érzés :)
      Nekem is nagyon tetszenek, vettem volna többet én is, de már annnnyi van és sajnos egy évnél többet nem bírnak. :(

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.