Baglyok, baglyok mindenütt!

november 07, 2013
A bagoly most a legdivatosabb állat... egyre több olyan tárgy készül, amin szerepel - pólón, bögrén, telefonontokon, karácsonyfa díszen, ékszereken...Már ideje érett ez a bejegyzés, mostanában egyre többször láttam aranyos, szép, vagy ötletes baglyos kiegészítőket - tumblrön és főleg a moly Bagolyvázió zónájában - ezek közül válogattam, hogy miket szeretnék beszerezni. 

Bögre:
tumblr
Bögrék közül igazából csak a fantázia szab határt, mert már könnyen-gyorsan lehet egyedi bögréket készíttetni, viszont ez a fehér bögre tényleg különleges :)
Az alsón elvileg kinyitja a szemét a bagoly, ha forró ital kerül bele? 
tumblr
Párna/Plüss/Alvóka :)

tumblr
Meskán, jófogáson is láttam már hasonló varrott párnákat, majd lehet egyszer megpróbálkozom készíteni egyet, szabásmintát már találtam hozzá.

tumblr
Ruha


Falmatricának tökéletes lenne az alsó:


Csoki, február 6. khmmm - nem jelzésértékű, ááá :D

Eddig beszerzett baglyos cuccaim:

Vidító (ijesztő) videó egy bagolyról, akit minimum megszállt valami :D



és persze Sanyi a bagoly, a magyar netes megmondómadár :D

7 megjegyzés:

  1. Mind kell!!! :)
    Alapvetően kb az összes állatmintás cuccot imádom (mármint nem a zebracsíkra meg a leopárdmintára gondolok, hanem az olyan ruhákra, tárgyakra, amin állatok vannak).
    De a bagoly... az külön szerelem:)
    Nekem még "csak" kiegészítőim vannak, de az a póló, ami a tied, az nagyon szépséges. Honnan van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D
      A pólót tavaly a C&A-ban vettem, most is vannak ott állatkás pulcsik, nagyon cukik :) (Meg New Yorkerben is volt pár hete baglyos póló - http://moly.hu/karcok/277905)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Annyira jók azok a párnák! :D Én pont valamelyik nap láttam baglyos perselyt (kinézetre/színre hasonló a 3.képen lévőhöz) úgyhogy lehet azért visszamegyek valamelyik nap. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na majd mutass róla képet, ha megveszed! ;) én ma gyarapodtam egy újabb baglyos pólóból (ákciós volt, a new yorkerből) - http://31.media.tumblr.com/128229a57c73ca0c5b2f3d53df6f77ff/tumblr_mvy18iPkxY1qf1ee8o1_500.jpg

      Törlés
    2. Ú, tök jól néz ki :) Meg jók azok a kis csillogó díszek a vállánál. :)

      Oks, megmutatom ha sikerül még találni belőle!

      Törlés
  4. De jók! :) Nekem is van jópár baglyos cuccom, nyakláncok, fülbevalók, póló :) szeretem ezt a motívumot, de azért kicsit kár, hogy már lassan minden szembejövőnek lóg a nyakában egy szép bagoly :S

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.