Catana Chetwynd - Szerelmes ​pillanatok

május 23, 2019
Valamelyik közösségi oldalon biztos belefutottatok már Catana cuki, minimalista képregényeibe. Ezekben saját magát és párját mutatja be vicces vagy hétköznapi helyzetekben, amikben sokunk magunkra is ismerhetünk. Talán Sarah Andersen sikerén felbuzdulva döntött úgy Catana és párja, John hogy a lány képregényeit meg kellene osztani a világgal. A haladásnapi pihenéskor született rajzok, néhány hét alatt több képregénnyé bővültek, majd hamar elterjedtek a neten. Könyv formában 2018-ban adták ki (ugyanúgy az Andrews McMeel Publishing, akik Sarah Andersen képregényeit is megjelentették). 

Catana (nem tudtam kideríteni, hogy ez az igazi neve-e...) a képregény alapján egy cseppet introvertált, nagyon ragaszkodó és alacsony lány. John magas, megnyugtató, humoros és gondoskodó srác, aki nagyon jó társa, kiegészíti és kitalálja a gondolatait. 

A képregények néhány kockában olyan hétköznapi jeleneteket mutatnak be, amikben szerintem többen is magunkra ismerhetünk, legalábbis én sok oldalon mintha magamat láttam volna :D Az állatok iránti szeretet, a bekuckózás, a másikban társaságában való feloldódás, a gondoskodás a főbb témái ezeknek a képkockáknak. Catana néhol már kissé ijesztően ragaszkodó, kb mint egy friss szerelmes. 

Jó volt belecsöppenni ebbe a vicces, gondoskodó, szeretetteljes buborékba amit megteremtettek. Pár óra alatt elolvasható kis könyvről van szó - vigyázat, ha nem bírod a cukiságot akkor inkább ne vedd a kezedbe! ;)

Belekukkanthatsz amúgy Facebookon, Instagramon vagy a honlapjukon; ill. több videó is készült a cuki párossal.

4/5

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás éve: 2019
Eredeti cím: Little moments of love
Fordító: Benedek Dorottya
Oldalszám: 160
Ár: 2999 Ft
Borító: 5/5

Fülszöveg:
„Chetwynd képregényei biztosan megmelengetik és puha, bolyhos takaróba burkolják a szívedet.” – BuzzFeedAmi spontán, alkalmi firkálgatásnak indult, az igazi szenzációvá vált, amikor a barátja felrakta Catana Chetwynd rajzait az internetre. Most a Catana Comics képregényei olvasók millióit érintik meg édes humorukkal, amivel könnyű azonosulni. A Szerelmes pillanatok pontosan az, amire a címe utal: egy kapcsolat legjobb pillanatai.

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.