Havi zárás - Január

január 31, 2017
Úgy terveztem, hogy januárban egyáltalán nem veszek könyvet - jelentem sikerült ezt a fogadalmat megtartanom és februárra is ezt tűztem ki :D Túl sok az olvasatlan otthon, plusz spórolás szempontjából a legjobb helyen dolgozom. Nem is baj, ha vár az ember az új megjelenések megvételével, mert lehet jó pár hét múlva nem is érdekel, vagy kiderül, hogy nem nekem való. 

Olvastam viszont elég sokat, új kedvenc szerzőt is avathattam és írtam pár elmélkedős blogbejegyzést is. Befejeztem 8 könyvet, ezek közül a legtöbb könyvtári volt, volt két újraolvasás is, és 2 könyvet angolul olvastam. A januári listámról 2 könyvet kipipálhatok és vasárnap belevágtam a New Yorkba is, ami hatalmas, de olvasmányos, jó lesz :)

Az olvasmányaim közül Banana Yoshimoto könyvei emelkednek ki, tetszett még Lauren Graham életrajza, és a Mr. Penumbra is kellemes olvasmányélmény volt.

A többiek zárása:
Amadea, Nita, Nikkincs, Kata, Pupilla, Heloise, Kritta

7 megjegyzés:

  1. Gratula a 0-ás hónaphoz! :) A Penumbra urat én is most olvasom, eddig tetszik. Lauren Grahamtől pedig az Egy nap talán-t olvastam, sőt én is 8 elolvasottal fogom zárni a hónapot. Vannak átfedéseink a hónapban. :)

    VálaszTörlés
  2. Én sem vettem semmit! :) Lehet, hogy végül nem is írok zárást, még nem tudom... Több másik poszttal is kicsit elmaradtam.
    Olvasni se olyan sokat olvastam, még nem lendültem be. Feltett szándékom februárban a vcs-kre ráfeküdni (meg persze a megkezdetteket befejezni). :))

    VálaszTörlés
  3. Te aztán csodás mérleggel zártad a januárt! Ügyes vagy.:)
    Basszus, össze fog omlani a könyvpiac, mind alig vettünk könyvet, vagy egyáltalán nem vásároltunk!:D

    VálaszTörlés
  4. Úgy látom sokan nagyon átgondoltan indultunk neki 2017-nek. Se nagy dőzsölés, se nagy melléfogások az olvasások terén. Éljen, és maradjon is így ez a tendencia! :)

    VálaszTörlés
  5. Amadea, jajj szakadok! :D Össze fog omlani a könyvpiac! XD XD

    VálaszTörlés
  6. :D Az egyik eleme már omladozik megint (vagy még mindig?). khmm szandi.

    VálaszTörlés
  7. Üdv a nullások klubjában! :D
    A nyolc olvasás nagyon jó, és hát igen, a munkahelyed nagy előnyt jelent, hogy ne vegyél túl sok könyvet. :)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.