Arról ami most van

június 14, 2016
Többen már ilyen-olyan forrásból tudhatjátok, hogy sikeresen lezártam az egyetemi tanulmányaimat: tegnap sikeresen vettem (vette az egész csoport) a záróvizsgát. A nyelvvizsga megszerzése még hátravan, ekkor kaphatom meg igazából a diplomámat, erre majd nyáron fogok készülni - újra némettanulás! Yeaaaahhhhhh (nemtúlőszinteörömkiáltás ;))
Agyilag még nem fogtam fel a hirtelen jött szabadságot, de már pár napja megfogalmazódott bennem, hogy mi mindenre lesz majd időm most, hogy nem kell tanulnom, beadanadókat gyártanom. 
Saját fotó és elszórakoztam a Canvával :)
A blog pár hét múlva 7!! éves lesz és ennek apropóján - és a hirtelen támadt szellemi energiák és idők miatt  - szeretnék néhány újdonságot! Az ötleteket saját kútfőből és a miniszavazásra kapott válaszok alapján dolgoztam ki.
Mik is ezek? 
  • új blogsablon - pipa :D
  • az új sablonnal harmonizáló Facebook profil- és borítókép
  • egy új rovat, tematikus hét/hónap
  • nyereményjáték

Írtátok, hogy szívesen látnátok egy videós havi zárást, pár hónapja gondolkoztam ezen is, lehet hogy kipróbálom majd. Érdekes volt, hogy szeretnétek több bejegyzést rólam, több saját képet, és "könyves-olvasós morfondírozásokat". 

Köszönöm az ötleteket, és írhattok továbbiakat vagy erre a kérdőívre válaszolva, vagy akár az Írj nekem! dobozt használva! ;) Lehet, hogy majd időről-időre kiteszek hasonlókat, ahol különféle témákat szavaztatnék meg veletek, hogy miről olvasnátok szívesen!

1 megjegyzés:

  1. Gratulálok! :) :) Szuper ez a megkönnyebbülés és szabadság, érezni a bejegyzéseden is, hogy mennyire felszabadult vagy. :) Blogolj, olvass sokat.
    Tetszik az új rovatok és tematikus hetek ötlete is. :)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.