Havi zárás - Május

május 31, 2016
Erre a hónapra majdnem teljesítettem a tervemet, hogy ne vegyek új könyvet, de a Book24 Spáros kuponakciójának nem tudtam ellenállni - megrendeltem A fényességeket. Ezen kívül két könyv érkezett hozzám reciként - egy print és egy ekönyv, így a polcom is 'örül' :D
A májusi inspirációs kép :D
(Én firkáltam át, hogy helytálló legyen)
  1. Elizabeth Gilbert - Big Magic
  2. Eleanor Catton - A fényességek
  3. Norbert Winney - Sárkányok, farkasok és almák (ekönyv, reci)
Az olvasmányaimról
13 könyvet fejeztem be ebben a hónapban, a Rengeteg még áprilisról csúszott át. Szépen apasztottam a saját példányaimat - főleg a pünkösdi hosszú hétvége alatt voltam aktív, amikor is 5 könyvvel végeztem! Ezeken kívül volt pár recim, egy angol könyv is a Netgalleyről, -1 könyvet is kipipálhatok a várólistacsökkentő (Kisvilágok) listámról.

- A hónap legjobb olvasmányélményei közé tartozik nekem a Rengeteg, a Big Magic, Tizenegyes állomás.
- Kellemes meglepetés volt a Sárkányok, farkasok és almák, az Oh, Boy!, a Halál szeretője, Hívják a bábát, Gavalda Szerettem őt c. kisregénye.
- Egynek elment Az idő felett járó lány c. japán novellaválogatás és The book blogger platform.
- Inkább csalódás volt Az őszinteség perce és a Táncórák idősebbeknek és haladóknak (ezt kb másfél órányi napozás alkalmával olvastam el, de nem igazán fogott meg).

A hónapról amúgy: az elején le tudtam adni a szakdogámat ezzel egy nagy súly került le a vállamról, többet tudtam foglalkozni a bloggal és az olvasmányaimmal való molyolással is. Ezen kívül 'éltem' is - tornáztam heti rendszerességgel, néztem filmeket, sorozatokat, voltunk moziban, koncerten és kirándultam is egyet.

Holnap meg már itt a június, ami egy záróvizsgát, könyvhetet meg még ki tudja mit tartogat! :)

A többiek zárása:
Katacita, Amadea, Pupilla, Nita, Nikkincs, Anna, Szilvamag

4 megjegyzés:

  1. Milyen szép A fényességek meg a Big Magic egymás mellett! :) Utóbbi látványával amúgy nem tudok betelni, az egyik legszebb könyvem szerintem.
    Rengeteget olvastál (háhá és tényleg, azt is:D), de megérdemelted a sok szakdogázás után! :) A záróvizsgához meg drukkolok ezerrel! :)

    VálaszTörlés
  2. Az egy könyv az szinte semmi :) Tényleg jól mutat a két könyv egymás mellett, bár csak A fényességeket vettem eddig kézbe, szerintem mindkettő igényes, szép kiadvány.
    Atyaég Dóri, te aztán tényleg fogyasztod a könyveket, nem semmi a májusod :) De legalább ilyen nagy merítésből tuti kerül szuper könyv is az ember kezébe. És gratu a szakdolihoz, no meg nagy hajrá a záróvizsgához! :)

    VálaszTörlés
  3. Nita eljut odáig, hogy reagáljon a májusi posztodra. :D
    Szerintem neked is nagyon visszafogott kis hónapod volt, bár látom, a június nem lesz az, de nekem sem. :D Szerintem a Könyvhét előtt nem is ártott egy minimális böjt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Jobb később, mint soha! :D
      Hát igen, a június egészen más lesz, de rengeteget (:D) olvastam-olvasok, így az arány jó lesz. Így van! :)

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.