Things I Love Thursday #4

január 28, 2016
Az utóbbi hetemre eléggé hatott a múlt héten olvasott önmegismerős-fejlesztős könyv, tele vagyok ötletekkel és inspirációval... :) Kell még ilyeneket olvasnom, mert tényleg jók!

♒ nagy beszélgetések, jobban figyelek másokra
♒ két szép könyv jött a Partvonaltól
♒ haladás szakdogával - pénteken megyek konzultálni is, most tele vagyok ötletekkel, sőt még egyik csoporttársamnak is igyekeztem segíteni :)
♒ befejeztem a Hová, tűntél Bernadett?-et (pedig nem is gondoltam volna, hogy lesz rá időm egyik délelőtt, de már csak pár oldal volt hátra és jó érzés volt lezárni a történetet).
♒ új bögre! :D (nem tudom hányadik, ne is kérdezzétek)
♒ megjött két csomagom- egy Koreából (Wishtrendről több kence) és az első H&M webshopos zsákmány

9 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Még az F&F honlapon láttam, és vártam mikor lesz nálunk is - olyan cuki a madaras változat is, kéne :D

      Törlés
  2. Kíváncsi vagyok, mit írsz majd erről a két könyvről! A Tudatos jelenlétet múltkor majdnem megvettem, de inkább belenéztem egy könyvesboltban, és akkor annyira nem győzött meg. Mostanában meg eleget csalódtam személyiségfejlesztő meg hasonló könyvekben, tök jó lenne már találni valami érdekeset! Különben most pont a Big Magicen gondolkozom.

    Ó de cuki ez a bögre, gyönyörű! Nekem már nincs hely. :D
    Ügyes vagy, hogy ilyen jól haladsz a szakdogával, remélem, még sokáig kitart a lelkesedésed! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Tudatos jelenlétet elkezdtem már tegnap este, de párommal szeretném a gyakorlatban megvalósítani, neki nagyobb szüksége van a mindfulnessre, szóval remélem együtt sikerül a gyakorlatba átültetni :)
      A Big Magicre nagyon kíváncsi vagyok, érkezik majd a Partvonaltól az a könyv is :)
      Ugyeee? Nekem se sok, de szezononként váltogatom a polcon - karácsonyi, télieket már eltettem :D
      Köszi! Még sok oldal kell, szóval remélem igen!

      Törlés
    2. Na, tök jó, hogy akkor a Big Magic (amit nyilván mindig big macnek olvasok) is megjelenik magyarul, már épp gondolkoztam, hogy megrendelem eredeti nyelven, de akkor lehet megvárom. :)

      Törlés
  3. Bögremán bögretesóóm! :D Majdnem ilyen bögrém van, meg akartam mutatni a honlapról, de most az nincs köztük, pedig ilyen méret, és cicás az is, de két másik cica van rajta, fekete és vörös. :) Karácsonyra kaptam. :)
    Bernadette-nek nagyon örülök, és annak is, hogy jó kedved van! :) ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezen a megszólításon jót mosolyogtam, de igaz :D Ohh széééép bögre. Szuper könyv és remélem neked is jól telt a hét! :)

      Törlés
  4. Úgy látom tök klassz heted volt Dóri :)
    Bögréből soha nem elég (mondom ezt úgy, hogy nálam is vagy 20 db lapul a konyhaszekrényben, és ha egy újjal hazaállítok, akkor anyám már csak nevet rajtam :))
    Engem a Jobban mint valaha a végére elég erőteljesen felbosszantott, majd írok róla, de szerintem ez az önfejlesztő/segítő könyv nem nekem íródott vagy már túl öreg vagyok ehhez :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igyekszem jobb heteket alakítani magamnak, nem panaszkodni :)
      Ugye??? :D Na kíváncsi vagyok, hogy milyen az a könyv és hogy miért bosszantott fel! :) Ha már pár tippet át tudsz venni, vagy csak elindít valami gondolatfolyamot, viselkedést benned akkor már megérte elolvasni - legalábbis én most így vagyok a Boldogságtervvel - nem tetszett teljesen, de mégis jó volt.

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.