Jön a legújabb Gaiman könyv!

Jövő kedden örülhetnek a Neil Gaiman rajongók, mert magyarul (is) megjelenik a híres fantasy író legújabb regénye, az Óceán az út végén!
"Amikor egy emlék felenged, a múlt szivárog ki belőle. Mit tehet egy hétéves fiú, ha az addig nyugodt, vidéki életet megzavarja valami, ami nagyobb nemcsak nála, de az általa ismert felnőtteknél, sőt az általa ismert világnál is? Hirtelen elszakad a saját családjától, és egyetlen hely van ahová mehet, egy ház a földút végén. Ebben a házban három nő lakik, három nemzedék, nagymama, anya és lánya, akik sokat láttak és még többet tudnak. Ismerik a titkos utakat és lebegő járatokat, értik a halk szavakat és a néma igéket, jártak a földeken innen és a vizeken túl. Ők segíthetnek, csakhogy mint mindennek, a segítségnek ára van.
 Neil Gaiman új regénye a gyermekkor varázslatát mutatja a felnőttlét karcos szemüvegén át, az ártatlanság elvesztését a tapasztalat párás tükrében, hírnevéhez méltóan egy olyan történetben, amely semmihez sem hasonlít."
Nagyon kíváncsi vagyok erre a könyvre, egyrészt szerettem az író majdnem minden könyvét, másrészt hosszú szünet után rukkolt elő ezzel a művel. A fülszöveg alapján is érdekesnek ígérkezik, és már a film változatról is felröppentek a hírek ;)

A könyv adatai:
Oldalszám: 192
Ár: 2880 Ft
Fordító: Pék Zoltán
Kiadás: puhakötés

Hasznos:
Részlet a könyvből a könyv adatlapján (Letöltés fül), és 35% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a kiadó webshopjában ;)

Megjegyzések