Hírek - könyvhét, akciók

június 04, 2013
Csütörtökön kezdődik a könyvhét, ami számos programot tartogat (főleg Bp-en, ahova sajnos idén se sikerül elmennem), és persze végre megjelennek a beharangozott csodás könyvek :)
Összegyűjtöttem néhány programot, amire elmennék és az otthon maradókra gondolva annyi akciót listáztam amennyit tudtam! :)

Ad Astra
108-as pavilon
"Az Ünnepi Könyvhét alatt a helyszínen könyveinkre 25% kedvezményt adunk és szokás szerint finomságokkal is kedveskedünk olvasóinknak!"
A programokról bővebben,+ molyon is megtaláljátok esemény formájában. A legjobban a kiadó grafikusai és illutsztrátorainak dedikálásra mennék, ahol a szebbnél szebb borítót lehet megvenni nagyobb nyomat formájában.

Agave
A kiadó új felfedezettjére, László Zoltánra vagyok a legjobban kíváncsi, vele is lesz beszélgetés, és könyvbemutató. Programokról itt, és facebookos események között is megtaláljátok.

Cor Leonis Kiadó
19. stand, 25% kedvezmény minden könyvükre! Facebookon a programok.

Bookline 
Farkas Lívia Ennél zöldebb már nem lesz c. könyvét dedikálja, infó itt. Vele is nagyon szívesen találkoznék élőben, annyit olvasom a blogját, hogy személyes ismerősömnek tekintem :)

Amadea összegyűjtötte kiadónként az új könyvet, böngésszétek ;)


És az akcióóók! :)

Szombathelyi programok (azért van Pesten kívül is élet :D)


+ Az események listája a könyhét honlapjáról

A pénteki könyvárusításon igyekszem tiszteletemet tenni, és a csütörtökön "Az égig érő ballonkabát" műsorra is el kellene már mennem, már csak azért is , mert az egyik előadót ismerem :)

Vegyetek sok könyvet, mert most megtehetjük! :)) Kíváncsian várom más bloggerek beszámolóit a könyvhétről ;)

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.