2018-as év végi hajrá!

december 04, 2018
Tavaly is kitöltöttem ezt a booktaget - szerintem jó módja felkészülni az év végére! Akinek tetszik vigye, írjatok hozzászólást ha megtörtént. Kíváncsi vagyok ki mit szeretne besűríteni még ebbe az évbe! (Én még annyit, hogy legyen meg idén a 200 könyv - jelenleg 6 hiányzik hozzá :D).

1. Milyen könyvet kezdtél el, amit még be kell fejezned?
Most éppen a régóta várt A hableány és Mrs. Hancockot olvasom, de van még néhány kötelező olvasmány a listámon.

Instagramon titeket is
megkérdeztelek, hogy mit
szeretnétek még az idén elolvasni.
2. Van úgynevezett őszi könyved, amivel könnyebben átlépsz az év végi időszakba?
Ezen a kérdésen tavaly is értetlenkedtem :D Nincs ilyen kimondott könyv, de szeretek az évszakhoz illő könyveket választani, vagy külön örvendezek, ha a könyv egy része akkor játszódik amikor olvasom (most épp a Mrs. Hancocknál vagyok így).

3. Milyen új megjelenést vársz még?
Decemberben nem fog olyan sok kedvemre való könyv megjelenni - nagyrészt ezek októberben-novemberben kijöttek már, de érdekel Chloe Benjamin - A halhatatlanok c. regénye és Michele Obama önéletrajza.

4. Mi az a 3 könyv, amit idén még el szeretnél olvasni?
Ami nem szerepel a decemberi listámon, de mindenképp el szeretném olvasni:
5. Van-e könyv, ami még esélyes az "év könyve" címre?
Több erős könyv is pályázhat még erre a címre a várólistámról, Imogen Hermes Gowar: A hableány és Mrs. Hancock / André Aciman: Nyolc fehér éjszaka / Liane Moriarty: Hatalmas kis hazugságok / Kavagucsi Tosikadzu: Mielőtt a kávé kihűl - úgy érzem ezek azok, amik tökéletesen nekem szólnak, aztán majd kiderül a hónap végén, hogy sikerült-e elolvasnom őket és jó volt-e a megérzésem :D

6. Elkezdted-e már a jövő évi tervezést?
Elkészítettem már két kihívást a molyon - egyikhez kanadai íróktól kell olvasni (ez Alice Munro hatása volt), a másik természetesen az új Könyvbingó.
Ezen kívül a szokásos saját számvetésemet nem kezdtem meg, de a következő napokban elkezdek ezen is dolgozni  - elkészült a polc molyon a 2018-as legjobb olvasmányaimról, vázlatban már készülget az évösszegző megabejegyzés ill. a 2019-es olvasási terveimhez még le kell ülnöm, összeírni.

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.