Things I Love Thursday 11

Olyan gyorsan telnek a hetek, mindjárt itt lesz az április - az elején a Glamour napokat várom, a végén meg a könyvfesztivált! :D
 • megint lett egy rakás új olvasnivalóm: jártam a könyvtárban, vettem két újságot-Cosmo, Glamour (bár ezek nem igazán terhelik meg az ember agyát :D) jött két könyv a Scolartól is
 • végeztem az 5. vcs-s könyvvel is
 • tavaszias pasztell körömlakkok (új a Glamour mellé csomagolt Essence lakk - jó a színe, amúgy semmi gélszerű, majd meglátom mennyire lesz tartós)
 • végignéztem az Átmeneti üresedésből készült minisorozatot (nem tetszett olyan nagyon, végét persze megkönnyeztem) - írt róla yeeeha a sorozatjunkien és ott olvastam, hogy Cormoran Strike sorozatot is megfilmesítik! :)
 • vettem új zöld teát (különféle gyümölcsös ízesítéssel: jázminos mangós nagyon finom), meg 2in1-es nescafét, mert a 3in1-estől cukormérgezést kapok, elszoktam tőle na :D
 • az étcsokis Kinder Bueno nem nagy szám, viszont a pereces milka csoki igen jóó! :D
 • valahogy mindig csütörtök estére lesz program: ma este megyünk moziba megnézzük a Hamupipőkét

Megjegyzések

 1. Az Elle-t én is megvettem, és akár ciki, akár nem, nekem nagyon tetszettek a cikkek benne. :)(Emma Watson győzött meg)

  VálaszTörlés
 2. Ohh az Elle a kedvencem, elő is fizetek rá, mindig sok jó cikk van benne. A glamourra meg a cosmora gondoltam, csak nem fogalmaztam pontosan ;)

  VálaszTörlés
 3. Az Átmeneti üresedéses sorozatnak, ahogy eddig hallottam, nem annyira jó a visszhangja.. viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy Cormorant ki játssza majd! :)
  Hamupipőke hogy tetszett? A trailert láttam minden moziba látogatásomkor, és tudtam, hogy nekem ezt nem kell megnézni, de attól még lehet jó :)

  VálaszTörlés
 4. Már nem igazán emlékeztem a könyvre, de több helyen megváltoztatták, ez is nem baj, de elbírtam volna egy hosszabb sorozatot belőle (én vmiért úgy gondoltam h 6 részes).

  Na hát Cormoranra én is jobban kíváncsi vagyok :D

  Hamupipőke - cuki kis film, kislányoknak tökéletes. Jót derültem a Borgiákból ismert Hollidayen meg a szintén Dowton Abbeys Sophien. Cate B. is tökéletesen játszotta a hiú, számító mostohát. A látványvilága nagyon tetszett - a ház, a ruhák, meg a birodalom :)

  VálaszTörlés
 5. A Cosmot én is megvettem a lakk miatt, a Glamourt meg bevallom, minden hónapban olvasom. :D
  A Glamour napokra maholnap akarom majd összeírni, miket kéne venni, főleg bjúticuccokból szeretnék bevásárolni. :) A Könyvfesztet én is várom, most muszáj lesz hosszabb időre találkozunk!!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Cosmónak megugrik most az eladási statisztikája :D Glamour mondjuk a Joy-Cosmo szentháromság közül a legigényesebb ;) (Nálam az első helyen az Elle, Éva, Nők Lapja áll).
   Ééén is, szerintem a hatefőt fogom erre áldozni, akkor szeretek tervezgetni!
   Össze kell hozni mindenképp! :)))

   Törlés

Megjegyzés küldése

na ehhez szólj hozzá ;)