Things I Love Thursday 09

Március első hetét a hullámvölgyek jellemezték - jó dolgok történtek velem, de közben /akár egy időben/ értek rosszak is - fáradt és nyűgös voltam/vagyok. Várom már a hétvégét nagyon, meg egy új, jobb hetet!(Tegnap este pl. bedöglött a gépem, remélem a hétvégén sikerül megcsinálnom/tatnom.)
 • Liza, a rókatündért megnéztük végre a moziban (a film jó volt, viszont a kisteremben vetítették csak, így nagy volt a tömeg, és mögöttünk egy hülye társaság ült aki végigröhögte, hangosodta a filmet, előttem meg két nagydarab ember ült akiknek a válla felett, kitekeredve tudtam valamennyit látni a vászonból ...)
 • egyik órára a moly-ról kell beadandót készítenem :D (rossz: hiába ittam meg 3 kv-t is álmos voltam egész nap).
 • szolid géllakk - legalább két hétig nincs 'gondom' vele, hogy milyen legyen
 • kis inspirációs-tavaszi képecskékkel feldobtam a lakást, lett egy új polcunk, így a könyveim is kényelmesebben elférnek
 • három hete vártam már A selyemhernyót meg Lena könyvét, hétfőn csak ideért (ebben szintén rossz, hogy már szombatra vártam, hétfőn is az utolsó pillanatban jött az sms, hogy megérkezett).
 • végre elmentem fotózni is (az arborétumba indultam, de 5-kor zárt ... 16:45re értem oda meló után, nem voltam boldog...) - nagy méretben flickrömön.
 • kész a 3. honlap :D és a negyediknek is nekiálltam.
 • ma már nem számítottam sok mindenre, de frissítenem kellett a bejegyzést :D - munkahelyi nőnapi köszöntés feldobta most a délelőttöm :D (a lila virágnak nagyon jó illata van)
 • szereztem Dm-s bögrét (megint), sajnos csak egyre volt elég pontom. 

Megjegyzések

 1. A nyűgösség nálam is megvan... és úgy érzem, nem vagyok ura a tetteimnek, csak létezem... reméljük, hamar elmúlik ez mindkettőnknél.
  Szép a géllakk a körmeiden, nekem tetszik!
  Jókat fotóztál, láttam őket instagramon is!
  Ma már teszek közzé én is tilt listát, kétheti adagot :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyik barátnőm is mondta, hogy ő is így van - akkor ez valami közös tavasz előtti stresszesség?
   Köszi, a színe nem egészen ilyen élőben, bőrszínű, nem feltűnő. Köszi - flickr meg elfelejtettem belinkelni, de a blog alján is megtalálható a profilom.

   Közben kaptam nőnapra virágokat, azzal frissítettem a bejegyzést.
   Kíváncsi vagyok a tiédre! :)

   Törlés
 2. Szépek a körmök, a könyvek, és a fotók is! :) Nálunk is sok a hóvirág most, imádom őket. :)
  A hétben a legjobb, hogy túléltem... :D De nem nyígok, ez van, majd jövő héten jobb lesz, úgyis megyünk hétvégén kikapcsolódni :))
  Nőnap, tényleg, most van az is vasárnap! :D Dejó! Szeretnék kapni orchideát, kétszer utaltam rá, de lehet kell még egy utalás addig, hogy kapcsoljon a Zemberem XD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :)
   Ugye? Ez már tényleg valami kollektív tél végi levertség!
   Bizooony :) Most pl pont jól jön a bookline ingyenes szállítós kuponja, amit nőnap apropóján küldtek :D

   Törlés
 3. Jók a képeid és szép a körömlakk is :) A héten hasonló piros lakk van rajtam is, és legnagyobb meglepetésemre ma egy idősebb férfi kollégámtól kaptam is rá egy bókot :) Na, ilyenek kerülnek fel az én TILT listámra :)
  Mi ez a DM-s bögre? Ennek utána kell nézzek :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Na ez is jó! Néha meglepik az embert mit észre nem vesznek :D
   75 törzsvásárlói pontért lehet kiváltani, ősszel volt először, akkor is csak egyet tudtam venni, mert a pontom megvolt, de a télit már mind elvitték - most meg pontom nem volt, így remélem lesz jövőre, hogy teljes lehessen a készlet :D

   Törlés
 4. A Liza, a rókatündér nekem is tetszett. :) És ilyen inspirációs képkeretes dolgot én is tervezek, el kell mennem valamikor az Ikeába képkeretekért. :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

na ehhez szólj hozzá ;)