Havi zárás - Február

február 28, 2015
Ebben a hónapban kezdek visszaesni, 4 könyvvel gyarapodott a polcom. Rendeltem 3 könyvet (amiből 2 még nem jött meg, mert friss megjelenések, így ezekről majd a márciusi zárásban írok. Pedig reménykedtem ma 13:00-ig, hogy szólnak és mehetek értük, de neeeem :( ). 3-at kaptam születésnapomra ill. Valentin napra :).

Nem tudtam ellenállni a booklineon egy akciónak: a Könyves Magazin legutolsó számára már fájt a fogam régóta, de kivártam amíg ez a szám is 200 ft+pár törzsvásárlói pont lett, és hozzácsaptam ezt az indiai 'mesés'könyvet is, amit már el is olvastam :)
Vettem:
Kaptam:
 • Helen Simonson - Pettigrew őrnagy utolsó csatája
 • Rachel Gibson - Valentin-nap és egyéb őrültségek
 • Oravecz Nóra - 99 léleksimogató gondolat
A többiek: Katacita, Tekla, Nikkincs, Nita, Amadea, Pupilla, Zakkant, Bookwormgirl

15 megjegyzés:

 1. A Könyves Magazint még januárban vettem meg, a Libriben elvileg TV-vel 300 Ft, vagy valami hasonló rémlik :) Viszont sajna elmaradt az olvasása, habár ami késik, nem múlik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na az is jó, hozzánk is jön elvileg a Libri majd akkor megnézem a boltban :)
   Én is mostanában hetekig el se olvastam az újságaimat, letudtam pár hete, már csak az októbertől gyűjtött National Geographicokat kéne elolvasnom :D

   Törlés
 2. Igen, Tekla én is úgy szoktam Libriben, 300-ért, nem olyan sok, bármelyik magazin van annyi legalább.

  Theodora, jók a beszerzések, a mese borítója kiváltképp tetszik. :)) hát azért ez a pár könyv nem nagy visszaesés, még a megrendelt - nem megérkezett könyvekkel együtt sem ;) rileksz :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. tééék it íííííziiii, most megy a fejemben a zene :D
   Köszi! :)
   Engem is főleg a borító fogott meg :D

   Törlés
 3. Nagyon jó beszerzések, Pettigrew őrnagy nálam is kívánságlistás. A Könyves Magazin megéri az árát, mert még nem találkoztam vele, így fogalmam sincs miről szól, pedig jól hangzik. Olyasmi, mint amit a Líra küld a törzsvásárlóinak magazinként?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, Pettigrewt szeretném hamarosan olvasni.
   KönyvesMagazin: igen megéri az árát, és nem olyan mint a lírás, itt írtam róla pár sort, meg linkeltem a Könyves Blogra, ahova pár hét múlva fel szokták tölteni a cikkeket - http://ittvalahol.blogspot.hu/2014/11/hirmorzsak.html
   Az írások nekem nagyon tetszenek, meg a tipográfiája nagyon modern, és mindig találok valami komfortzónán kívüli könyvet :D

   Törlés
 4. A Pettigrew őrnagyról kíváncsi leszek a véleményedre. :) Tök jó tavaszias színvilágú könyveid lettek ebben a hónapban! :)

  VálaszTörlés
 5. Én is várok még egy könyvet az Agavétól, de így legalább tuti lesz márciusra is beszerzés (nem mintha most ebben az állapotban az a veszély fenyegetne, hogy amúgy nem).
  A mesemondó meséje külsőre nagyon szép, a Pettigrew meg alapvetően nem érdekelne, de ha sok jót írtok még róla, akkor lehet, hogy fog :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ahogy olvasgattam a havi zárásokat, jó párunknak átcsúszik márciusra néhány könyv :D
   A mesemondó egyszerolvasós, de szép kis könyv, Pettigrewra nekem Nikkincs ajánlója hozta meg a kedvet :)

   Törlés
 6. Négy könyvvel kezdesz visszaesni? Ugyanmár! :))
  Jaj, annyira kíváncsi leszek a véleményed Pettigrew-ról.
  A Könyves Magazinra miattad figyeltem fel és amikor múltkor utaztam ki Németországba, ezt olvastam a repülőn, sok mindent találtam benne és tökre le is kötött. A mellettem ülő fel is figyelt rá, mert hogy nem ismerte :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D
   Tényleg el fogom olvasni ebben a hónapban, nem olvasták még olyan sokan, pedig ahogy írtál róla érdemes lenni.
   Na akkor kérhetnék valami jutalékot tőlük :D Ingyen reklámozom itt őket :D

   Törlés
 7. Nem visszaesés ez, jó kis szerzemények érkeztek hozzád :) Gibson könyvére régóta kíváncsi vagyok, úgyhogy remélem hogy jó lesz, mert akkor én is beszerzem magamnak (remélem az ajándékozód tudta, hogy lehet nyerni a könyvvel utazást és pályázott!). A P. őrnagy olyan szép borítós, remélem, hogy a sztori is van ilyen jó. Majd mesélj!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi!
   Nekem is ez volt az első kérdésem, de sajnos megszabadult a bűnjeltől (blokktól), így nem utazunk :D
   Igyekszem!! :))

   Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.