Nem tűntem el

...hogy Ákos szavaival éljek :D 
Aki követ molyon láthatja, hogy olvasok ám, most a Téli mesével küzdök, de már nagyon a végén tartok és már majdnem kész a blogbejegyzés is róla (mert muszáj volt közben leírnom a gondolataimat, ezért extra hosszú lesz ;)). 

Megvolt az első hetem az új melóhelyen, jó lesz szerintem - elég nyugis,  :)


Tegnap volt a születésnapom, kaptam végre goffri (és
melegszendvicssütőt), könyvet most nem ohh dehogynem :D (legjobb barátnőm meglepett a cenzúrázatlan Egy polgárral! <3)- de jött rukkoláról (David Garnett könyv) és egyik kedves barátnőm is meglepett egy kis csomaggal (lásd balra :)). Emlékezetes volt ez a negyedszázados születésnap, és még nincs vége, este megyünk bowlingozni :D 

Megjegyzések

 1. Sok-sok boldog szülinapot! :)
  Szép a tortád, ez valamelyik évtortája, nem? A szomszédos cukiban is van, ettem már ilyesmit, és tényleg fincsi:)
  Szerintem senki sem bánja a személyes posztokat:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!
   Bizony évtorta, van egy szuper kis cukrászda a városban, ahol ezeket is mindig meg lehet rendelni - tavaly is tőlük kaptam a tortám (akkor marcipános, Mozart-torta nyaaam :D),
   Akkor jó, majd jövök még ilyenekkel is :))

   Törlés
 2. Először is nagyon boldog születésnapot! Szép kerek évszámot ünnepelsz, még sokat kívánok! :) A torta szerintem nagyon fini, nyáron ettem (ez országtorta volt valamelyik évben, ugye?).
  A Téli mesés bejegyzést én személy szerint nagyon várom, épp most olvastam, hogy Diamant mit írt róla és ha te is hasonlóképp nyilatkozol, akkor tuti nekem is el kell majd olvasnom :)
  Ja, és óriási bögre fan lévén tök szuper az új szerzeményed! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm neked is! :))
   Ma be akarom fejezni a könyvet mindenképp, és este jön a poszt! :) (na megnézem majd mit írt Diamant róla, eddig még nem olvastam).
   Ugye?? (én is bögregyűjtő vagyok :D)

   Törlés
 3. Boldog szülinapot! :)
  A bögre pedig isteni. ** :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

na ehhez szólj hozzá ;)