Rémségek cirkusza

március 06, 2010
Mivel nem olvastam a Darren Shan könyveket, (majd most nekiállok, ha lesz egy kis időm) nem volt semmi elvárásom a filmmel kapcsolatban. Olvastam a neten, hogy a könyv rajongóinak nem jött be a film, mert sokat változtattak az eredeti történeten.
Engem elbűvölt a cirkusz, a Crepsley, és persze Darren - jófiú :)

"A 14 éves Darren olyan, mint a legtöbb környékbéli srác a kertvárosban. A legjobb barátjával lóg, tűrhető jegyeket hoz a suliból, és általában kerüli a bajt. Ám amikor ráakadnak egy utazó cirkuszra, Darrenben megváltozik valami. Pontosan ez az a pillanat, amikor egy Lartan Crepsley nevű vámpír, vérszomjassá változtatja. Az újdonsült élőholt beáll a Rémségek Cirkuszába, az utazó vurstliba, amelyet olyan szörnyű lények töltenek meg, mint a kígyófiú, a farkasember, a szakállas nő vagy a gigantikus kikiáltó. Amint Darren újonnan kapott erejét próbálgatja ebben a sötét világban, értékes közkatonává válik a vámpírok és halálos ellenfeleik között folyó harcban. És miközben megpróbál életben maradni, azért küzd, hogy a készülődő háború ne eméssze fel maradék emberségét." --> hát ez a küzdés még annyira nincs jelen, egyedül a régi jó barátjával Steve-el kap össze.

Kedvenc szereplőim: a majomlány és a Darren :) (A film végén kicsit erőltetett volt a majomlány - bocs, nem emlékszem a nevére - monológja ... ennyi, a többi rész tetszett! :D )

Pontozni nem pontoznám, de kíváncsian várom a következő részt!

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.