Könyvek, amikre vágyom

április 10, 2017
Idén már a második olyan hónapot zártam, amikor nem vettem könyvet. Nagy előny könyvtárban dolgozni egy olyan könyvmolynak, mint amilyen én vagyok, mert nagyon sok olyan könyvet elolvashatok amire kíváncsi vagyok és sokkal könnyebb lemondani a vásárolgatásról :) 

Amadea kérdezte molyon tőlem egyik nap, hogy milyen könyveket szeretnék beszerezni a könyvfesztivál alkalmából. Igazából nincs egy olyan sem, amit tényleg a polcomon szeretnék tudni - a várható megjelenések közül. Persze sok van, amit el szeretnék olvasni, de szépen kivárom, amíg a könyvtárunkban nem lesznek ;) 
Viszont - ahogy a címben látjátok - van pár olyan könyv, amit gondolkodás nélkül megvennék, ha megjelenne!

forrás
Kleinheincz Csilla - az Ólomerdő sorozat 3. része. Az Ólomerdő és a folytatása, az Üveghegy is a kedvenc magyar fantasy könyveim közé tartoznak, és nagyon várom a folytatást. Bár igazából akármit szívesen olvasnék Csillától - akár egy novellagyűjteményt , mert azokat is nagyon szerettem :)

On Sai - pár napja olvastam On Sai novellagyűjteményét és újra feltámadt bennem a vágy vagy a Calderon sorozat vagy a Szivárgó sötétség történetei iránt - egyaránt várom a folyatásokat. 

Szívesen olvasnék egy új regényt Baráth Katalintól, Rowlingtól az új Cormoran Strike történetet, aminek a címe nemrég derült ki Twitteren (Lethal White).

Örülnék ha lefordítanának egy új könyvet a többi kedvenc írómtól - Alice Hoffmantól, Joanne Harristől, Angela Cartertől.

Hirtelen most ennyi könyvet tudtam felsorolni, de biztos van még olyan, amire azt mondanám, hogy tényleg ez is de jó lenne. Nektek van ilyen listátok? :)

(Ebben a bejegyzésben szépen ki is rajzolódtak az aktuális kedvenc íróim :))

2 megjegyzés:

  1. Pont most jutott eszembe nekem is Baráth Kata, annnnnnyira örülnék egy új könyvnek tőle! Most amúgy is vágyom valami jó magyar regényre, mondjuk valami századeleji téma jó lenne. A Régimódi történetet kénytelen voltam odébb hajítani 100 oldal után. :) Lehet, visszatérek Kondor Vilmoshoz.
    Joanne Harristől már mindent olvastál magyarul? Nekem még 1-2 hátravan, lehet valamelyiket megejtem, ő úgyis olyan "tavaszi" szerző.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Böszörményi Leányrablás Bp- sorozatát olvastad már? :) JHarris - igen, sőt az összes magyarul megjelent regénye itt sorakozik a polcomon :D

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.