Havi zárás - Szeptember

szeptember 30, 2016
Amennyire nagy tervekkel indultam neki ennek a hónapnak (leszámítva az első hetet), töredekét teljesítettem és egy kisebb olvasási válságom is volt. Kifogtam egymás után több rossz könyvet, vagy csak olyat amitől többet vártam. (Ebben a hónapban egyik olvasmányomra se adtam 5 pontot, és ez fura nálam! :( ) De azért nem szomorkodom, mert több jó élménnyel zárom a hónapot.


A havi mérleg: 8 új könyv, ezek közül elolvastam 5-öt (sőt A kérés művészetével is mindjárt végzek). Ezek közül voltak spontán vásárlások, és rukkoláról is végre megjött (2 hónap után) egy könyvem (How to build a girl).

Érkezett:
  • Búvár zsebkönyvek: Veress István: Macskák, Tasnádi Kubacska András – Kákay Szabó Orsolya: Ásványok, Agócsy Pál: Kaktuszok, pozsgások
  • Rui Cardoso Martins: Engedjétek át a láthatatlan embert (elolvastam, de nem volt nagy élmény, már a cserepolcon csücsül)
  • Tara Stiles: Élj egészségesen a saját szabályaid szerint
  • Caitlin Moran: How to Build a Girl
  • Amanda Palmer: A kérés művészete 
  • Keri Smith: Nyírd ki ezt a naplót mindenhol
Olvastam:
9 könyvet, ami a szokásos átlagom, bár a Búvár Zsebkönyvek nem tesznek ki egy könyvet nálam együtt sem :D

Ebben a hónapban szinte az összes olvasmányomra 4 pontot adtam, vagyis jók voltak, de egyik se váltott ki olyan húha élményt. Emiatt szomorú vagyok, talán majd októberben kevesebb, de jobb könyveket olvasok ;)

Olvastam vicces könyveket - Boszorkányszelidítő, A nagymamám, szépirodalmat, krimit és életmód könyvet. Volt két tag-es poszt és készítettem egy top 5-ös listát a nyári olvasmányaimból. és átnéztem milyen könyvadaptációkra számíthatunk a mozikban ősszel.

A hónap amúgy: az eleje németről szólt, most néztem fel a origó honlapjára és bezöldültek a százalékaim, vagyis elvileg megvan a nyelvvizsga!! :D
 Az őszi (nem olvasós) terveim közül teljesítettem több dolgot - voltam minikirándulásokon (Ausztria, Pest), nyári ruhákat elpakoltam, készülök a munkahelyváltásra (holnap már ott kezdek!).
Egyelőre nem tervezek októberre semmit - de igyekszem jól teljesíteni minden téren :)

A többiek hónapja ilyen volt:
Katacita, Pupilla, Nikkincs, Heloise, Nita, Amadea, Anna

2 megjegyzés:

  1. Nagyon izgalmas, hogy új munkahelyen kezdesz (talán instán már el is árultad, hogy hol) :) Álom munkának tűnik, legalábbis szívből kívánom, hogy úgy legyen. :) Az őszi dekorodat nagyon szeretem, macsek, róka és denevér, ráadásul csodás őszi színekkel!
    Kellemes októbert!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a nyelvvizsgához! :)
    Szurkolok az új munkahelyhez és a jó olvasmányokhoz is, reméljük sok 5 pontot tudsz majd adni. :)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.