Őszi TAG

szeptember 28, 2016
Colourful Fantasytól hoztam ezt a taget, megörültem, hogy nem az, amit már tavaly kitöltöttem, hanem tényleg könyves :D
DSC_0589

1. Mit szeretsz legjobban az őszben? 
Az egyik kedvenc évszakom az ősz, mármint igazából mindegyiket szeretem (a januári-februári sötét, hideg, depis napokat leszámítva), de régen ez volt a kedvencem. Valamilyen morbid módon mindig vártam a sulikezdést. Mondjuk ebben közrejátszhatott az is, hogy ilyenkor vehettem sok szép tollat, füzetet, címkét. (Rendes listám volt évről-évre, hogy mire van szükségem! Nem voltam megszállott, ááá nem.). 
Az őszben ma már a hűvösebb időt szeretem, mert sokkal könnyebben el tudom dönteni mit vegyek fel, mi áll jól, mint nyáron - plusz még nem kell vastag ruhákkal elburkolni magam. 
A fények, az illatok, a színek is fontosak ilyenor - fotózni is jobban van kedvem elmenni. 

2. Mely könyvek emlékeztetnek a polcodon arra, hogy ismét iskolába jársz vagy a megboldogult iskolás napjaidra?
Hát igazából nincs ilyen, a szüleimnél lévő könyvespolcomon sincs, mert a tankönyveket száműztem a padlásra (nincs szívem kidobni őket :( ).
De az iskolában (főleg a bentlakásos iskolában) játszódó könyveket szeretem - ilyen volt idén A Cimmeria titka, vagy A mások között.

3. Mondj egy könyvet a polcodról, amelynek a borítója az ősszel kapcsolatos!
Most hirtelen ezt a hármat találtam:

4. Melyik a kedvenc horror / thriller / Halloween történeted? 
Nem szeretem a horrot - thriller könyveket, de Halloweenra két éve összeszedtem pár könyvet (lények szerint).

5. Melyik a kedvenc horrorfilmed? 
Nincs ilyen, talán egy horrorfilmet se néztem meg életemben. Nem szeretek félni :) Horror paródiát tudnék mondani a Frászkarika (David Tennant miatt), meg a Törjön ki a frász (Michael J. Fox).

6. Mely könyv megjelenését várod idén ősszel? 
Az októberi megjelenések közül legjobban Jeanette Winterson könyvét, a Harry Potter drámát, az új Bridget Jonest. A novemberi megjelenések közül egyelőre csak Keri Smith Több mint egy könyvéről tudok.

7. Mutasd meg a könyvet, amelyet leginkább el szeretnél olvasni idén ősszel!
Most épp ezeket.

8. Melyik (könyv alapján készített) film megjelenésére vársz a leginkább idén ősszel? 
Idén ősszel és télen elég sok jó film kerül a mozikba, össze is gyűjtöttem nemrég a könyves vonatkozásúakat. Erről a listáról a Bridget Jonest kipipálhatom, de nagyon érdekel a Vándorsólyos kiasszony, a Lány a vonaton, természetesen a Legendás lények és a Doctor Strange. Nem könyvesekkel egyelőre nem vagyok képben, de mindig látok a moziban az előzetesek körül olyat, ami megfog :) 

1 megjegyzés:

  1. AZ És besétált a szerelemnek olyan szép a borítója. :) Kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz mondani A rózsa nevéről.
    Júj, a Legendás lények engem is nagyon érdekel, nem is értem, hogy hogy hagyhattam le. :D A Doctor Strange is izginek tűnik. :)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.