Things I Love Thursday 16

☼ sokat olvasós hétvége (Édes életünk, A hazudósok, Kávészenvedély)
☼ vasárnap elmentem egyedül fotózni a belvárost: jó időpontot választottam, délután 1-2 között alig lézengtek az utcákon, bedugtam a fülembe a zenét és próbáltam meglátni azokat a részleteket, amiket egy hétköznapi séta közben nem vesz észre az ember. Sok-sok növénykét fotóztam, virágok everywhere :D, elárasztottam instagramomat is
Vásárláshogy nekem mindig kell valamit vennem?! Cuki új trikót találtam a tescóban, meg kipróbáltam a Schauma szárazsampont, és vettem egy új homoklakkot is
☼ új recikönyvek
☼ megvettem a vonatjegyem szombatra (könyvfeszt), összepakoltam a könyveket amiket viszek és készítettem kitűzőt is :)
különleges ízű fagyi (rafaello, sacher, mazsolás túró) 120 ft/gombóc!
(lapozható ;))

Megjegyzések

 1. Szépek a képek! Sok szép virág :))
  Most már talán hamarosan én is tudok normálisabb képeket csinálni, már megegyeztem magammal, hogy melyik gépet veszem meg. :)
  És igen, folyton vásárlás, ez most nálam is nagyon megvan, pedig áá nem akarok, de néha muszáj venni dolgokat. Amúgy megfigyeltem, hogy sokkal kevésbé érzem magam rosszul (mármint a lelkiismeretem), ha nem élvezem a dolgot, pl a ruhavásárlással így voltam múlt héten. Sőt, már majdnem szentté avattam saját magam, amiért hajlandó voltam ruhákat venni :)
  Milyen a schauma?
  Érezd jól magad a könyvfeszten meg vegyél sok szépséget! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kösziii! Na és milyen gépet veszel?
   Ez jó :D
   Hát még csak kicsit mertem fújni, azt hittem h hab lesz, meglepődtem, de jobb lett a hajam :) Majd még tesztelem.
   Kösziiii!

   Törlés
  2. Samsung nx3000-et fogok végül, ez és az nx300 között vacilláltam, de szerintem jó lesz ez, kb az érintőképernyő a különbség, arról meg képes vagyok lemondani.

   Törlés
  3. Nagyon jól néz ki ez a fényképező, és 20 mpixel? :) Én is gondolkodom most egy kisebb gépen, kíváncsian várom a véleményed, na meg a képeidet ;)

   Törlés
 2. Ez azt jelenti, hogyha szombaton meglátunk a kitűzővel leállíthatunk, mint könyvesbloggerek? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze, csak mondjátok a nicknevetek/blogokok nevét ha nagyon bután nézek :D

   Törlés
 3. A kitűződ tök jó lett, végre élőben is megcsodálhattam :))) Jó volt talizni végre élőben is ennyi komment váltás után :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igeeen! Csak azt sajnálom, hogy veled és többiekkel se volt idő leülni, kicsit többet beszélgetni - következő alkalomra be kéne tervezni egy leülős-kávézós órát! :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

na ehhez szólj hozzá ;)