Havi zárás - Január

január 31, 2015
Az év eleji könyves fogadalmaim közül többet kipipálhatok - nem vettem könyvet, olvastam angolul (2 könyvet is), könyvtárból is kihoztam pár könyvet.

100 könyvet tűztem ki az idei normának, goodreadsen most lelkesen vezetem is - januárban 9 könyvet már el is olvastam a vizsgák ellenére, (1 folyamatban van) :) A legjobban a tavalyi év bloggerkedvence a Tolvajok tele tetszett.
Kitöltöttem több booktaget, és elindítottam egy új rovatot is.

Viszonylag jól telt ez a hónap - kaptam, vettem szép dolgokat, örülök hogy sikerült az apró változásokat bevezetnem az életembe. A február jó lesz, mert rövidebb, az elején lesz szüli-és névnapom is. :D

A decemberi harácsolás után nem akartam nagyon költekezni az év első pár hónapjában (majd könyvfeszten :D) - egy szerzeményem van, és azt sem vettem: MiaMonától nyertem a decemberi nyereményjátékán :)

Kaptam:
Dennis Lehane - Viharsziget

A többiek:
Amadea, Katacita, Nita, Nikkincs, Pupilla, Zakkant, Tekla

5 megjegyzés:

  1. Akkor mindketten ügyesek voltunk ebben a hónapban. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kis nyugis ez a január, ami a beszerzéseket illeti :) A Vihar-sziget nekem filmen jobban tetszett, az utolsó mondat ott mindent visz! Meg szeretem a szereplőket is. Amúgy gratulálok a nyereményhez:)
    Tök jó, hogy tiltezünk :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Újra kéne néznem a filmet, meg a könyv is érdekel mennyiben más. Hát igen az az utolsó jelenet!
      igeeen :)

      Törlés
  3. Ez a január úgy látom, hogy mindannyiunknál igen visszafogottra sikerült a beszerzések terén, és az olvasásoknál meg jól belehúztunk :)
    A Viharsziget nálam is be van már készítve, filmen sem láttam még, no de majd a könyv után pótolok. Bár azt hiszem most Lehane-től a Titokzatos folyó lesz a legközelebbi, az benne van a vcs-csapatomban.

    VálaszTörlés
  4. Úh, Viharsziget <3 Az egyik kedvenc filmem, amit a könyvből csináltak :) Te is ügyes voltál januárban, gratula :)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.