Havi zárás - December

Idén nem kértem nagy könyvcsomagot a páromtól, hanem beszereztem magamnak (a líra ilyen-olyan kuponjainak hála). Volt egy kis fennakadás a Kőrösi könyvvel - hibás példányt kaptam (szét volt szabva egy oldal, meg össze voltak ragadva az utána lévők), majdnem felrobbantam... persze egyből a bolt nem tudta kicserélni, így várhattam amíg az online bolt küld újat a városi üzletbe. Vártam egy hetet, írtam email hogy na mi a helyzet, ja bocs, már megérkezett a boltba... tudom, hogy karácsony meg minden, sok a meló. de. letojom. na mindegy a lényeg, hogy megvan :)
Shelley verseit a könyvtárból hoztam el 100 ft-ért, át is futottam már, majd még visszatérek hozzá később. A Kundera volt meglepi könyvem egyik barátnőmtől, az Üveghegy reci, a Hófehér meg blogturnén nyertem :)

A 10-ből 6-ot már el is olvastam és lehet hogy még egyet sikerül 31-ig - akkor frissítem itt a dolgokat :D) - szóval jól haladok!

Kaptam:
Kleinheincz Csilla - Üveghegy
Salla Simukka - Hófehér
Milan Kundera - A nevetés és felejtés könyve

Vettem:
Shelley versei
Ford Madox Ford - Az utolsó angol úriember – Túl mindenen…
Kőrösi Zoltán - Szívlekvár
Cserna-Szabó András - Veszett paradicsom
Edward Kelsey Moore - Szikomorfán születtem
Sarah Addison Allen - A barackfa titka
Gareth Roberts – Douglas Adams - Shada

A többiek zsákmányai:
Amadea, Tekla, Katacita

5 megjegyzés:

  1. Ez sem csúnya kupac! :)
    Megnéztem a könyvesboltban a Vérvöröst meg a Hófehért, hát majdnem felröhögtem, hogy milyen pici könyvek ezek, de nagyon édesek! Tök jó, hogy megnyerted a 2. részt!:)
    A Líra szegény most nem volt a topon karácsonykor, szerintem még az ingyenesen hívható számot is félretették, én 1,5 órán keresztül próbálkoztam... na nembaj, év közben inkább majd tőlük vásárlok azért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cépségek :D
      Igeen, én is csodálkoztam, amikor lekaptam még a könyvtárban a polcról - pár órás olvasmány.
      Hát nem :( Itthon vettem észre, hogy a A barackfa titkát is 'fejre' ejtették, meg van nyomódva, én meg mániás vagyok, hogy a könyveim tökéletes állapotban legyenek, így mindig szomorkodva simogattam a 'sebet' rajta (hülyevagyok).

      Törlés
  2. Hű, anyám, Neked is szép kis kupacod lett így decemberben :) Azt hiszem ez a hónap a mi habzsolós-dőzsölős időszakunk :D
    Látom, Te is szépen fogyasztod az új szerzeményeket, csak így tovább! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kitettem magamért :D Hát igen, kiadók is sok akcióval kedveskednek ilyenkor, ne is hagyják el ezt a jó szokásukat!
      Bizooony, decemberben már 9 könyvet olvastam! Ilyen se volt mostanában és még lehet belefér egy 10. is! (csak azt bánom, hogy a 100 könyv és a 30 000 oldal egy kis híján, de nem lesz meg :( )

      Törlés
  3. Igen, a Lírát kissé megviselte az év vége, de nekem egy szavam nem lehet rájuk, nekem minden rendelésem időben teljesítették.
    Amúgy te is jó könyveket szereztél be, nemsokára olvasni fogom A barackfát és az Üveghegyet is. :)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.