Karácsonyi képeslapküldés

Tavaly Zsani barátnőmmel rendeztük molyon ilyen eseményt, idén egyik ismerősöm ajánlotta a figyelmembe az alábbit. A könyvmolyoknak készített Könyvmentő oldal hirdette meg a programot - küldj egy képeslapot, annak akit kisorsolnak neked. 

weheartit

Az ismertető:

"Kedves Könyvmentők!

Mind tudjuk, hogy adni jobb mint kapni, de ismét, idén karácsonykor újra lehetőséget adunk Nektek, hogy mindkét dolog teljesüljön! A tavalyi akciónk hatalmas sikerrel zárult, reméljük idén még többen vesznek részt akciónkban. Terjeszd a játék hírét, hogy minél több ember arcára csaljunk mosolyt együtt!

Jelentkezz karácsonyi játékunkra! Küldj Te is képeslapot egy ismeretlen könyvimádónak.
Hogy miről is van szó?
A játék lényege, hogy egyedi (akár kézzel készített, akár vásárolt) képeslapot küldenek egymásnak a résztvevők. Hogy melyik városból, kitől és milyen képeslapot fogsz kapni, azt senki sem tudja, amíg a lap meg nem érkezik.

Ha Te is részt kívánsz venni a játékban, iratkozz fel a lent található üzenőpanel segítségével a résztvevők közé. Hamarosan kapni fogsz egy e-mail, melyben leírjuk, kinek, és hová kell képeslapot küldened.

Fontos tudnivalók:
- Ha feliratkoztál, a Te neved és címed is elküldjük valakinek, (hogy hozzád is megérkezzen a karácsonyi üdvözlet). Amennyiben nem járulsz hozzá, adataid kiadásához, kérünk ne iratkozz fel.
- Minden feliratkozó vállalja a képeslap feladásának postai költségét.
- Nem a képeslap anyagi értéke a fontos!
- Kérünk, ne feletkezz el a képeslapról, ha feliratkozol!
- Kérünk, üdvözlőkártyádra írd rá: "Könyvmentő"."

Megjegyzések

  1. Válaszok
    1. Hasonló, itt kiválaszthatod mennyi embernek küldenél lapot és annyit fogsz (elvileg) kapni.

      Törlés
  2. Akkor pont olyan.Köszi és jó képeslapozást!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

na ehhez szólj hozzá ;)