Akcióvadász - DotcommerceDay

Ma van az Internetes Vásárlás Napja, ennek apropóján több helyen ki lehet fogni jó kis akciókat. Sorolom a könyveseket ;) (plusz ma kezdődik a Joy-napok, ami nem olyan nagy szám - vidékiként -, mint a Glamour-napok, de azért pár dolgot azon is be lehet szerzni - könyves szinten Alexandra és Libri -20%-os kupon).

  • Antikvárium.hu: minden könyvre 10%, csak nov.7-én
  • Líra: -25% kedvezmény minden könyvre és ingyenes házhozszállítás (kuponkód: DDL1411), nov.7-8-ig.
  • Agave: nov7-9-ig 6000 Ft feletti rendelést ingyen házhozszállítanak, több új, novemberi megjelenés 35%-al olcsóbban
  • Könyvmolyképző: "-31% kedvezmény vár az összes olyan sorozatunk első kötetéből, melynek legalább két kötete országosan megjelent. Kirobbanó hatású sorozatok várják, hogy feldobhassák a napodat 0-24h-ig, november 7.-én."
  • Book&Walk: 30-35% több kiadó ebookjaira
  • Libri, Shopline: minden könyvre 20% kedvezmény, csak ma (7-én)
  • Partvonal: "MINDEN könyvünk – az előjegyezhetők is! – 50% kedvezménnyel rendelhető!NINCS postaköltség 8 000 Ft rendelési összeg felett (Magyarország határain belül)!CSAK 24 óra! Az akció ma, vagyis november 7-én éjfélig tart!"
Többi könyves tematikájú akció a honlapon.

8 megjegyzés:

  1. Angyal vagy, nagyon köszi a bejegyzést! Ha ezt nem látom meg, akkor elfeledkezem a mai napról, pedig miről maradtam volna le... Az előbb adtam le egy szépséges rendelést a Líránál :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit :D Én is rendeltem tegnap, de nem magamnak :) Most nem nagyon akarok költeni, majd karácsonyra.

      Törlés
    2. Én eléggé elragadtattam magam, ma átvettem a fent írt megrendelést, aztán leadtam még kettőt (!), plusz egy előrendelést. Hát, ebből vagy laptop vagy Pest nem lesz :D Avagy szerintem hivatalosan is függő vagyok, már ami a könyveket illeti.

      Törlés
  2. Hú, köszi ez jól jött. Ma kerestem egy könyvet a Librinél, de nem volt a bolban belőle éppen, most megrendeltem a Lírától és ingyen kihozzák. -25% lejött az árból is (Librinél a boltban csak -20% jött volna le belőle), szuper. Azért a Librinél is vettem egy könyvet (elég drága teljes áron), csak nyelvkönyvet, ha már ott voltam és belelapoztam párba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Betty Edwards: Jobb agyféltekés rajzolás
      Régen jól rajzoltam/festettem aztán az utóbbi 10 évben nem foglalkoztam vele, most gondoltam megint belekezdek, de egy más szemlélet szerint, mert már a kézügyességem nem a régi szerintem+kijöttem a gyakorlatból (ennyi év kihagyás után).
      A regisztrációról kaptam visszaigazoló e-mailt, a rendelésemről nem, ez fura. De az oldalon "Státusz: rendelését elfogadtuk. Amúgy nem 25% jött le az árból, mert az oldalon 2975Ft a könyv ami akkor 2231Ft lenne ingyen postával, de 2625Ft lett és azt is írja, hogy 350Ft-os beváltott kupon (ami -10%). Eleve akciós könyv volt 2975Ft, 3500Ft a teljes ára, na most ha ebből jön le a -25% akkor úgy jön ki a 2625, szóval a teljes árból jött le, így azért nem akkora az akció mértéke, mint számoltam, de így is megérte.

      Törlés
  3. Óuu, hogy én ezt miért csak ma láttam?! :D Hát... spóroltam akkor :D vehetjük így is.

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.