Tervek az őszi szünetre

október 24, 2014
Már nem vagyok diák, de a munkahelyem miatt nekem is van őszi szünetem (értsd szabijaim erre vannak időzítve), na de a lényeg, hogy sok tervvel indulok neki ennek a majdnem másfél hétnek :)

A sok olvasnivalón kívül (ami közül már olvastam is), kirándulni, sütni-főzni és sulis beadandókon is szeretnék dolgozni.  

Tegnap már megvolt a sütés: másodszor próbálkoztam meg a sütőtökös muffinnal, egész jó lett :D
Kirándulás: talán vasárnap el tudunk menni ismerősökkel Bécsbe megnézni az állatkertet (legszívesebben vissza se jönnék, na nem az állatkertben akarnék leragadni, hanem olyan szép a város, tavaly voltam egy hétvégét ott ... menjünkvisszaherri :D)
A beadandók: hát jaj, pedig nincs olyan sok, de van egy tárgy amire valamit hamagyorsan össze kéne dobnom (na persze nem könyvtáras óra, hanem egy választható ... és jellemző módon többet kér, mint a szaktárgyas tanáraink...)

Olvasmányok, amiket erre a -majdnem - másfél hétre tervezek


Amúgy azért nem jó, ha egész nap itthon ülök mint az elmúlt napokban mert ezt a két tevékenységet váltogatom: :D
+ olvasás :D

7 megjegyzés:

  1. Ezek a képek... :D :D fantasztikusak!
    Amúgy.. pont pár napja este olyan nagyon fáradt voltam, hogy amikor a ruhásszekrényhez mentem és kinyitottam, azt vártam, fel fog kapcsolódni benne a villany, aztán rájöttem, hogy ez nem hűtő :D

    VálaszTörlés
  2. Ha eljuttok az állatkertbe, üdvözletemet küldöm a kis pandának :)
    Az Agatha Raisineket sorrendben kell olvasni?

    Látom (fb-n), ma nagy kávézás volt a program :D ilyenkor nem akad ki a koffeinmutatód? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még képlékeny az ügy, de mindenképp átadom :D
      Háát én szeretem a sorrendet, szóval igen!
      Bizooony, nemm, nempörgökááá :D

      Törlés
  3. Az Állatkertbe én is úgy elmennék Bécsbe. Bár én csak a lajhárokra vagyok mindig kíváncsi, de minden egyéb cuki újszülött bébi állat nagy kedvencem, meg persze a nagyobbak is. A bécsi meg állítólag nagyon szép hely. Remélem nekem is sorra kerül majd.

    Jó kis könyveket választottál ki, Scarre én is régóta fenem a fogam, bár nekem csak 4 napos a "szünet" de azért 2 könyv elolvasása azt hiszem belefér :) Még itt a vasárnap.

    A hűtős gif az best, mintha csak magamat látnám :D

    VálaszTörlés
  4. Bécs, Bécs, Bécs... hajrá, imádom. Én decemberben megyek majd meglátogatni, mondd meg neki!! ;)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó kis tervek :) Ha összejön Bécs, akkor utána megint kérünk egy kis beszámolót! Az AC könyvet nagyon szeretem, a filmtől pedig nagyon paráztam anno, tök jól sikerült feldolgozás lett szerintem :) És azért pihenj is, ha már szabi, meg szünet, meg ilyenek :)

    VálaszTörlés
  6. Aranyosak vagytok :)) Ezen a hétvégén sajnos nem jött össze, talán majd a mostanin! Az adventi vásár is vonz, bár egyik ismerősöm a grazit is nagyon dicséri.
    @Nikkincs - olvasás, sorozatnézés az elsődleges :D

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.