Öt azaz 5 éves a blog!

július 05, 2014

Már öt éve boldogítom itt az internetes világot a könyvélményeimről szóló beszámolókkal, szinte hihetetlen :)
Az utóbbi időszakban igyekszem kevesebbet, de tényleg csak jó könyveket olvasni, vagy nyitni új műfajok felé - pl.: sci-fi, életrajzok, nem csak a klasszikusok és szépirodalom van a világon, ugyebár.

Az utóbbi évek 'fejlődése' volt az is, hogy megszerettem a magyar kortárs irodalmat is, az egyetem utolsó évében kezdtem egyre többet olvasni tőlük és ezt máig egy jó választásnak tartom :D A tumblr függőségemet is kiterjesztve, indítottam egy Kortárs magyar írók nevű tumblr oldalt, ahova cikkeket, linkeket, képeket, videókat gyűjtök a magyar kortárs irodalom jobbjairól, ezzel talán el tudok néhány embert csábítani.

Statisztika
Az idei félév:

11 megjegyzés:

 1. Boldog blogszülinapot! :) És még nagyon - nagyon sokat! :)

  VálaszTörlés
 2. Boldog blogszülinapot, látom idén sokan lettünk öt évesek. :)

  VálaszTörlés
 3. Dóri, nagyon boldog blogszülinapot, kívánok neked ugyanilyen lelkesedéssel, amivel eddig is csináltad a blogod még legalább ugyanennyit! :)

  VálaszTörlés
 4. Hadd éljek nővérem szavaival: boldogságos szülcsi napcsit :D Tök jó, hogy itt vagy, szeretem a posztjaidat - igaz, hogy néha rövidnek tartom őket :P és olyan kis jóságosnak, de néha olyan sziporkázó iróniával teli mondatokkal tudsz megnevettetni, hogy emiatt tényleg imádom a bejegyzéseidet :) Na meg a kinézet miatt; szép, csinos blogod van, gratulálok hozzá! S nagyon örülök annak is, hogy végre találkoztunk, remélem, máskor is megismételhetjük :)

  VálaszTörlés
 5. Aranyosak vagytok, köszönöm szépen! :)))
  @Nikkincs - igyekszem, szerencsére eddig nem éreztem késztetést arra, hogy ne írjak, remélem így is marad még sokáig :D
  @Üstökös: köszcsi, puszcsi! :D hmm igyekszem szem előtt tartani, hogy írjak hosszabban ;) köszönöm!! igen, majd még össze kell hozni egy találkozást! :)

  VálaszTörlés
 6. Boldog blogszülinapot!
  Csak így tovább! :)

  VálaszTörlés
 7. Boldog blogszülinapot :) Még sok sok ilyen évet kívánok neked! :*

  VálaszTörlés
 8. Boldog blogszülinapot!:) (kicsit elkéstem.)

  VálaszTörlés
 9. @Letya, @zakkant,
  Köszönöm nektek is! :) Igyekszem továbbra is! :))
  @sajtosrolo (nem késtél, köszönöm h írtál! :)))

  VálaszTörlés
 10. Kicsit megkésve, de én is nagyon boldog blogszülinapot kívánok és még sok-sok-sok bejegyzést, mert szeretem olvasni a posztjaidat :)

  VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.