Könyves-filmes - 2014 II. felében jönnek

július 31, 2014
Elhanyagoltam ezt a rovatot, igaz én is kevesebbet filmet néztem idén, mint korábban. Most az imdb-t böngészve több könyvadaptációra bukkantam.

Ami most megy, és nem is kell már reklámozni:
Csillagainkban a hiba - már annyi részletet, és előzetest láttam belőle (tumblrön), hogy azt hiszem nem fog meglepetést okozni a film, majd ha kijön dvd-n megnézem. (láttam moziban, és ahhh, bőgtem mint egy tinijány).

Demóna (jún. 5.) - ahogy már írtam korábban reneszánszát élik a mesefeldolgozások, azt hiszem erre el is fogok majd menni a moziba (el is mentem, jó volt ;))

Az emlékek őre (aug. 14.) - az előzetes eléggé semmitmondó, a könyv amúgy 2001-ben jelent meg először nálunk, még a HP idején felvirágzó Animus kiadónál.


A galaxis őrzői (aug. 14.)

Ha maradnék (aug. 22. USA)
Három éve olvastam ezt a YA könyvet, azóta már megjelent magyarul is a második része magyarul, most pedig egy újabb lélekfacsaró film a Csillagainkban mellé...

Az útvesztő (szept. 18.)




Into the woods (dec. 25 - USA)
Tumblön jött szembe egy pár kép ebből a filmből, erről én még miért nem hallottam? Sok kedvenc színészem játszik benne (Johnny Depp, Meryl Streep, Anna Kendrick).
"A Walt Disney úgy döntött, összeereszti a Grimm mesék legismertebb szereplőit, így Hamupipőke, Piroska, Aranyhaj és Babszem Jankó egyaránt fel fog bukkanni a Into the Woods című humoros és szívmelengető musical-jében. A nem mindennapi stáblistával büszkélkedhető film rendezője a műfajban komoly elismerésnek örvendő Rob Marshall (Chicago, Kilenc), a fő szerepekben pedig Anna Kendrick, Johnny Depp, Chris Pine, Emily Blunt, Lucy Punch és Meryl Streep lesz látható. Utóbbi a gonosz boszorkányt alakítja, aki mindent bevet azért, hogy megtörje az őt sújtó átkot, és újra visszanyerje szépségét...." filmtrailer.hu

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.