Boldog Mikulást!

december 06, 2013
Boldog Mikulást Kedveseim!


Kis helyzetjelentő post tőlem: hétfőn elkezdem dolgozni a Nemzeti Műv. Intézet helyi irodájában, mint kulturális közmunkás (yeah, max. ápr. 30-ig maradhatok, fizu kevéske, de nem is szakadok meg a munkában...). 


Mikulásra sosem kaptam nagy dolgokat, de tegnap este jó volt arra hazaérni, hogy anya odakészítette a kis milkacsomagot az ablakomba :) (A crispellót ma elosztogattam kolleganőim között, mert ilyen jófej vagyok, ápolni kell a jó kapcsolatot, na).

Olvasni is van időm azért, munkába menet hangoskönyvet hallgatok - A titkos kerttel ma végzek is, meg a Lady C. szeretőjét is kiolvasom a hétvégén. 

7 megjegyzés:

  1. Gratulálok a munkádhoz, még ha nem is tökéletes, de legalább van :)
    A kollégáid jófejek?
    Uhh az a bluberrys milka egy csoda.
    Tegnap hozzánk is beállítottak anyuék két miki csomaggal, meg is lepődtem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Igen van két nagyon aranyos csaj, meg még három nem olyan kedves, de talán most már ajándék csoki meghatotta őket. Nem tudom milyen most a hangulatuk, mert lenn vagyok most a portán (tök élvezem :D).
      A legjobb h tnap du barátom is hozott egy ilyen milkát, mert h új - este meg ott figyelt az ablakban anyától is még egy :)

      Törlés
    2. Ha már két jófej van, az is valami:) A csajokkal egyébként mindig csak a gond van, nálunk nagyon kevés van belőle (4 a 30-hoz), jó is a hangulat:D

      Törlés
  2. Nekem is ez a meló, csak én civil szervezetnél vagyok...legalább önéletrajzban jól mutat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valamire jó lesz azért, még ha csak az egész a választások, statisztikák miatt van... Most újra rácsodálkoztam a blogodra, megyek is olvasgatni hozzád! :)

      Törlés
  3. Gratulálok én is a melóhoz! Én két héttel ezelőtt kezdtem egy új helyen, azóta keresem, hogy merre van az előre, teljesen leszívja az agyam a sok újdonság.
    De tegnap engem is várt itthon az ablakban egy csomag, úgy örültem neki, mintha 6 éves lettem volna, totál feldobta az estém, így megértelek, hogy Te is örültél neki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Megértelek! Nekem is sikerélményt volt, hogy már majdnem mindenkit ismerek a 'házban' (több egyesület, szervezet van itt).

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.