Havi zárás - Július

Hála a szandi nagy nyári akciójának (még szept.15-ig tart ;) ) jó néhány új könyv landolt a kosaramban, kifogtam egy jó booklineos akciót is, és molyon is cseréltem.

Vettem:
Virginia Woolf - Messzeség - 870 Ft-ért nem hagyhattam ott! És végre teljes az írónő regényeinek gyűjteménye, az hogy mikor olvasom el már más kérdés, de megvan! :D
Felix J. Palma - Az idő térképe - még Nimánál olvastam erről a könyvről, annyira nem is vonzott hirtelen, ám ez is bekerült a nagy akcióba, és elcsábultam :)
Kőrösi Zoltán - Budapest, nőváros és Szerelmes évek - a fent említett blineos akcióban szereztem meg. Korábban olvastam már a szerzőtől, fel akartam eleveníteni az élményt és Budapest most minden formában vonz :)

Csere-ajándék:
Carlos Ruiz Zafón - A mennyország fogságában - már jó ideje a kívánságlistámon volt ez a könyv, mert az előzményeit (A szél árnyéka, Angyali játszma) nagyon szerettem. Ez a rész kicsit csalódás volt, de nem bántam meg, hogy elolvastam. Pöfivonatnak köszönhetem a cserét :)
Isabel Wolff - Mesés ruhák kalandjai - már a megjelenése óta szemeztem ezzel a könyvvel, de megvenni nem akartam, de Nikkincsnek hála elolvashatom!
Emily Arsenault - Az eltört teáspohár - szintén a szandis akcióban figyeltem fel rá, és kedves barátnémtól megkaptam az U.i. Szeretlekért cserébe :)

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.