Havi zárás - Május

Molyon már karcoltam, de leírom itt is, hogy szerdán sikeresen levizsgáztam, és kézhez kaptam az Újságíró I. végzettségemet tanúsító bizonyítványomat :) Még nem tudom a szakmán belül fogok elhelyezkedni, vagy teljesen más területen - nyitott vagyok az új lehetőségekre! :)
A májusi könyvbeszerzésem ismét változatos lett, íme:

Vettem:
Junot Díaz - Így veszíted el - A Corleonis webárházából rendeltem, mert szemtelenül leakciózták :) Már a megjelenésekor sokat szemeztem vele, nemsokára sor kerül rá!

Kaptam:
Rachel Joyce - Harold Fry valószínűtlen utazása - a friss megjelenések között böngészve figyeltem fel erre a könyvre, már el is olvastam - itt az ajánlóm róla ;)

Rakovszky Zsuzsa - A kígyó árnyéka - Miután könyvtárból elolvastam a kívánságlistámon pihent ez a könyv is, nehezen lehetett beszerezni, mert nincs újabb kiadása, de molyon egy kedves lány elcserélte velem :)

Paul Stewart – Chris Riddell - Erdőmélye - ez egy ifjúsági fantasy, nem az én korosztályomnak íródott, de közös múltunk van. :) Amikor megjelent a 5. vagy az 6. Harry Potter, akkor volt hozzá egy kis füzetben részlet ebből a könyvből. Tetszett, és mindig ott figyelt a virtuális kívánságlistám leghátulján, nemrég a rukkolának hála kicsit késve, de megszereztem!

Carol McCleary: A gyilkosság illúziója -Februárban ismerkedtem meg Carol McCleary Nellie Bly sorozatának első részével, A gyilkosság alkímiájával. Annyira tetszett, hogy azonnal írtam a kiadónak, mikor olvashatjuk a következő részt – a könyv pár napja megjelent, már én is kezembe foghatom. Ahogy forgattam megakadt a szemem a blogom nevén is :) – örömboldogság van, és már nagyon kíváncsi vagyok a történetre!

Márai Sándor - Hallgatni akartam - igazából apukámnak rendeltem meg ezt a könyvet. Ma vettem át, persze már belekezdtem, szóval én leszek az első, aki itthon elolvassa :)
A borító nagyon tetszik, és a fülszövegből az is kiderül, hogy a többi regény is ilyen modern külsőt kap. A Válás Budán már rendelhető is.

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.