A könyvek hitelesebb értékelése

április 05, 2011
 "Mostantól minden könyves blogger és kritikus hozhatja a saját értékelését, nálunk megoszthatja másokkal, a jegyeket meg összegyúrjuk, és készítünk belőle egy nagy átlagot. Így lesz minden könyv értékelése igazán értékes és mérvadó."

Az olvasóterem.hu-n található ez a kezdeményezés (igaz a moly már tudja ezt a funkciót...), és én is eddig két könyvhöz társítottam a blogos bejegyzéseimet.
Ezeket a bejegyzéseket az olvasoterem.hu-s címkével látom el, így visszakereshetőek. Jó, hogy be lehet ágyazni az átlagos pontszámát az egyes könyveknek, de még elég kevés könyvről van fenn értékelés.

Vélemények? Ti is társultok? :)

3 megjegyzés:

  1. Én társulnék, de nem tudom gyakorlatban ez hogy működik? Könyv-blogolni nem szeretek, mert ezt a vágyamat kiélem a molyon, de az oda szánt kritikákat, értékeléseket szívesen társítanám:)

    VálaszTörlés
  2. hát ha a blogodban írsz egy könyvről (még ha a blog többi bejegyzése nem is könyves témájú), szerintem akkor is működik. Olvasóterem.hu-n megnézed van-e olyan könyv amiről már írtak és te is - a bejegyzés alján lévő link ->kitöltesz egy űrlapot, a te bejegyzésedbe is beilleszted azt a kis százalékos dobozt és majd megjelenik az olvasótermi értékelés alján a neved, meg a véleményed.

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.